©  Foto:

Hindemae Gods

Første gang man hører om Hindemae Gods er i 1480. Det er en gammel hovedgård, som ligger i idylliske omgivelser med både skov, å, mose og park nær Ullerslev.

 

Hindemae er en gammel hovedgård, første gang man hører om den er i 1480. Hindemae ligger i Skellerup Sogn og Vindinge Herred i Nyborg Kommune Hovedbygningen blev opført ca. i 1787-1790.

Godset Hindemae ligger i idylliske omgivelser med park, skov, å og mose ved landsbyen Ullerslev mellem Nyborg og Odense. 

Den store hvide hovedbygning blev renoveret i 2013, mens den oprindelige stil er bibeholdt, bl.a. med synlige bjælker. Hindemae Gods er et oplagt sted til ferie for flere familier og naturligvis også til fest- og firmaarrangementer. Der er desuden mulighed for et særskilt arrangement i vinkælderen, hvor der kan være op 60 gæster. 

På Hindemae Gods er der i alt 8 soveværelser med forskellig indretning, 4 badeværelser, det ene med spabad, samt 2 gæstetoiletter. 3 stuer med flot møblement og spisestue i stueetagen. Stort aktivitetsrum med bordfodbold, airhockey, billard, bordtennis og dart. Fitnessrum med flere motionsredskaber. 

Gå på opdagelse i den store parklignende have med bålsted.

Læs mere her