©  Foto:

Hesselgaard Glamping

Hesselgaard Glamping - luksustelte i skønne omgivelser

Hos Hesselgaard Glamping kan du opleve det lækre frilufts- og udeliv krydret med luksus.

Alle telte er lækkert indrettet som små hotelværelser med hyggelige møbler, lys og senge. Sengene er redt med det lækre muslin-sengetøj, som giver en fantastisk varm følelse fra første øjeblik, du kravler under dynen. Samtidig er der lækkert hyggelys primært fra solcelledrevne kæder og en smule batterilys, der også kan tændes.

Telte er ikke altid nok selv for seje friluftsmennesker, så du får også lidt ekstra luksus hos os. Vi har nemlig etableret lækre solcelleopvarmede udendørsbrusere, som du frit kan benytte. Vejret er en smule herre over temperaturen af badet, men til gengæld er det med skøn udsigt over markerne for de højeste. Du kan også benytte vores praktiske og lugtfri multtoilet, så der er ikke grund til at grave huller i skoven. Bad og toilet deler du med de andre to teltes beboere på ejendommen.

Uden mad og drikke dur helten ikke. Derfor har du adgang til fælles køleskab og frys samt et tekøkken med brødrister, elkedel m.m. Samtidig er der plads til, at du kan sidde og spise med tag over hovedet, såfremt vejret ikke er til udespisning. Du har desuden en grill til rådighed ved teltet, og du kan også benytte et fælles bålsted med gratis træ. Kul m.m. til grillen skal du selv medbringe.

Foruden de lækre telte befinder du dig i dejlige, rolige omgivelser, hvor der er god plads og udsigt til en lille plantage, en lille dam eller de bugtede marker.

Hesselgaard Glamping er også et oplagt sted at overnatte for børnefamilier og andre besøgende, som holder af dyr. Ejendommen har tre katte, som lister omkring og ofte gerne vil nusses. Vi har også de sødeste friluftskaniner, som du kan kæle med i deres store indhegning. Derudover har vi to større, rolige heste, som også gerne tager imod kærtegn. Sidst, men ikke mindst, kan du møde vores rigtig kælne og snakkesaglige hund, Chili, som meget gerne kigger forbi dig på pladsen. Det forventes naturligvis, at alle behandler ejendommens dyr godt.

Kun 10 minutters gang fra dit luksustelt finder du både skov og en dejlig badestrand. Stranden er meget børnevenlig, da den ofte har sandbanker, hvor der kan graves og bygges sandslotte.

Vi glæder os til at tage godt imod dig på Hesselgaard Glamping.

Book et ophold

Kontakt Bibi fra Hesselgaard Glamping:

Mail bibi@hesselgaard.dk
Telefon +45 2515 5433

Du finder os også på Airbnb, booking.com og owayy.