©  Foto:

Hedo's Bageri - Prisvindende håndværksbager

Hedo's bageri byder på et bredt udvalg af brød og kager af høj kvalitet. 

Bag bageriet står Dorte og Helle, som flere gange har vundet medaljer for deres lækre brød, bl.a. i 2015 løb Hedo's bageri med sejren for Danmarks bedste specialbrød i konkurrencen "Danmarks bedste brød og kager".

Helle og Dorte lægger stor vægt på at bage fra bunden af med gode råvarer, og de har skabt deres eget garantistempel, for at forsikre kunderne om kvaliteten. 

Årlige Begivenheder hos Hedo's Bageri

Udover de prisbelønnede brød og kager, inviterer Hedo's bageri også til hyggelige årlige begivenheder:

Æblehygge

Æblehygge hos Hedo's Bageri: Pres din egen æblemost!
Tag familien med til Æblehygge hos Hedo's Bageri søndag d 13. oktober 13-16. Her kan I presse jeres egne æbler og lave frisk, lækker æblemost. Nyd en hyggelig eftermiddag med duften af æbler, hvor der også er mulighed for at købe kaffe og kage. Kom og få en skøn efterårsoplevelse med smag af æbler og samvær.

Påskeægsjagt 

Påskeægsjagt hos Hedo's Bageri: En sjov jagt for hele familien!
Langfredag fra kl. 13-15 inviterer Hedo's Bageri til påskeægsjagt i deres hyggelige have. Tag børnene med og vær med til at finde de mange farverige påskeæg, som er gemt rundt omkring. Der er spænding og sjov for hele familien, og selvfølgelig kan du nyde lækre påskeinspirerede kager og bagværk bagefter. En perfekt måde at fejre påsken på Langeland!

Julestue  

Julestue hos Hedo's Bageri: Julestemning og lækkerier!
Kom i den rette julestemning til Hedo's Bageris julestue den 2. søndag i advent fra kl. 13-16. Her kan du nyde varm gløgg og æbleskiver, og der er mulighed for at dekorere dine egne honningkager. Derudover kan du købe skønne småkager med hjem. Tag familie og venner med til en hyggelig eftermiddag fyldt med julestemning og lækkerier i bageriet i Lohals.
 

C.C.Helner bageri i Lohals

Et bageri med historie

Lohals har det ældst fungerende bageri i landet etableret i 1904 som dampbageri, med speciale i rugbrød. Her var også et lille konditori, hvor havnebyens feriegæster kunne nyde en kop kaffe med lækre kager til. Men det var rugbrødsproduktionen der var det bærende element.

Mange feriegæster skulle have rugbrød med hjem til byen. Denne tradition følges stadig af de nuværende ejere Dorte og Helle, HEDO bageren, men der er kommet mange nye elementer ind på hylderne.

Da Dronning Margrethe i 2008 besøgte Lohals, var hun blandt andet en tur forbi det gamle bageri på Kaptajn Kaasvej.

Kilde: Nordlangelands Lokalhistoriske Arkiv