©  Foto:

Guidet historisk ølvandring

Tag med på en guidet historisk ølvandring til byens gamle baggårde og historiske huse, hvor der smages på spiritus.

Oplev Nyborg på en historisk ølvandring
I Nyborg kan du komme med på en guidet historisk ølvandring til byens gamle gårdhave og historiske huse, hvor der smages øl og spiritus, men i retur er turen krydret med masser af spændende og sjove historier. For at bremse virkningerne af væskeindtaget serveres nogle kongelige danske tapas på én gang af turens stop. På Historical Pub Crawl inviteres alle til at forkæle sig selv, mens de kommer ind i den lokale historie. Som deltager besøger du steder, hvor offentligheden normalt ikke har adgang til. Stemningen i slutningen af ​​turen overlader bestemt intet til renæssancens vinkontrol – i hvert fald ikke hvis man får smagt det hele. Tværtimod er det også seriøs historiefortælling. Du oplever byens gårde og historie på en ny måde og med andre, men ikke mindre autentiske fortællinger. Du kommer selvfølgelig også til at lære meget mere om drikkevarerne.

Tilføjelser
Det er muligt at skære ned eller øge antallet af turstop. Det er også muligt at starte med A Royal Lunch ved det første turstop lavet af lokale producere med inspiration fra vores lokale historie.

Sjov bonusinfo
Sjov kendsgerning Et af byrådets særlige privilegier under renæssancen var monopolet på vinhandelen. Der var dog også særlige pligter, såsom en gang om måneden at gå i hinandens vinkældre og tjekke kvaliteten af ​​vinen.

Vær opmærksom på
Bær venligst behagelige sko og husk tøj efter vejret. Undervejs vil du smage 8 drikkevarer, fordelt på fire lokale øl og 4 'sidevogne' alle med en historie. Ved turens start vil du blive forsynet med et middelalderinspireret ølkrus, som du skal medbringe til alle turstop i Historisk Pub Crawl.

Betingelser

  • Turens længde ca. 1,5 km
  • Varighed: 2 timer afhængig af tilføjelser
  • Rundvisning: Ja
  • Høretelefoner: Ingen

Tidsplan for krydstogter

  • 00.00 – 00.15: Afgang fra krydstogtmolen med bus
  • 00.15 – 01.45: Rundvisning og smagning
  • 01.45 – 02.00: Ankomst til krydstogtmolen med bus

Tilføjelse: Ekstra tid til frokost/aftensmad ved Nyborg Destilleri.