©  Foto:

Great Northern Spa

Great Northern Spa sætter nye standarder for design, spa innovation og luksus!

Great Northern Spa sætter nye standarder for design, spa innovation og luksus!
Udforsk en verden af afslapning, når Great Northern Spa inviterer ind til 4500-kvadratmeter med eksklusive oplevelser, der tilbyder fuldstændig ro og nærvær.
Her du kan nyde roen, nærværet og slappe af for en stund.
Nyd de smukke omgivelser, som danner rammerne for en dag hos Great Northern Spa. Vend blikket indad og find fornyet energi.
Du vil mærke velvære og balance i din krop længe efter dit besøg.

Great Northern Spa rummer utalige oplevelser for enhver smag, herunder bl.a. Aqua Spa, Treatment Spa, Yoga Studio, Barbershop – samt flere loungeområder, hvor du kan fordøje dagens indtryk og tanke fornyet energi.

GREAT NORTHERN – AQUA SPA
Åbningstider: Man-Fre: 08:00-21:00 Lør-Søn: 08:00-19:00

Nordisk arkitektur og design danner rammerne for total afslapning og velvære. Kombinationen af varme og kolde spa-miljøet gør, at du kan give dig hen til indre ro og velvære. Oplev den smukke infinity pool, saunagus, panorama pools og meget mere – alt placeret med den skønneste udsigt udover Great Northern og det maleriske Sybergland.

GREAT NORTHERN SPA – TREATMENT SPA
Åbningstider – Man-Fre: 10:00-19:00 Lør-Søn: 09:00-19:00

Great Northern byder velkommen til en verden af plejende og terapeutiske behandlinger som efterlader dig afslappet engleblød og beriget. Her er du sikret ro til fordybelse.
Alle vores behandlinger bliver udført af veluddannede spa terapeuter og med plejende og naturlige produkter.
Du vil opleve specialindrettede behandlingsrum, hvor der er kælet for indretningen, atmosfæren og oplevelsen af spa.
Vi servere sunde forfriskninger, forkæler krop og sjæl med behandlinger, lukker hverdagen ude med beroligende og berigende toner, samt invitere til fysisk udfoldelse med spa aktive.

BARBERSHOP – Herreklip & Barbering
Barbershoppen er en eksklusiv barbershop, med specialisering i klipning og barbering.

Der er lagt sjæl i hver mindste detalje, så gæsten med det samme, mærker en oplevelsesrig Barbershop,
Slå dig ned i vores komfortable sofa og lad dig underholde af de seneste aviser og mande blade sammen med en friskbrygget kop kaffe eller te i hånden.

YOGA STUDIO
Krop og sjæl hænger uløseligt sammen. Derfor er det vigtigt, at du passer på din krop, styrker den og giver den motion uden at overanstrenge den. Oplev en verden af indre ro og velvære med over 15 forskellige yoga hold og typer.

Et rummeligt miljø danner rammerne om afslappende yoga oplevelser for krop og sind. I de smukke lokaler kan du træne på mere end 15 ugentlige hold – alle med fokus på at sikre dig en unik indre ro. Great Northern Yoga Studio er mere end blot bevægelse – det er øget overskud og et sundt sind.