©  Foto:

Galleri Knadring

Udstilling

Galleri Knadring er et privat ejet galleri ejet af Arne & Doris Pihl. De udstiller og præsenterer kunst, som de har samlet gennem mange år, herunder en betydelig samling fra Bornholm og et imponerende billedgalleri fra NASA. Ud over to faste udstillere byder galleriet også på skiftende udstillinger.

Kunstudstillingen indeholder bl.a.:

  • Malerier
  • Glas
  • Keramik
  • NASA

På øverste etage afholdes forskellige arrangementer som musikaftener. Grupper, foreninger, og lignende har mulighed for at leje sig ind, og i den lille lejlighed kan kunstnere søge om gratis ophold. Galleri Knadring er således ikke blot et sted for kunstudstilling, men også et kulturelt samlingspunkt for forskellige begivenheder og kreative udtryk.

Udstilling på Galleri Knadring

 

Historien om Galleri Knadring

I 2010 forvandlede Alexander Thieme den tidligere landbrugsejendom om til et værksted og galleri. Desværre gik Alexander Thiemes bort i 2013, hvorefter Galleri Langager blev genoplivet på stedet i perioden 2017-2019. I 2019 blev Langager solgt til Arne Pihl, som åbnede Galleri Knadring i 2020.

Arne Pihl har rødder på Bornholm og beskriver sig selv som en "rigtig knadring," hvilket på bornholmsk betyder en person, der, på trods af udfordrende forhold, klarer sig godt.

 


 

Åbninstider: Lørdag & søndag kl. 14.00 - 17.00, samt efter aftale.

Er flaget sat ud, er du altid velkommen til at kigge ind.