©  Foto:

Fynshoved Camping

Naturskøn campingplads på toppen af Fyn

Pladsen
Fynshoved Camping er anlagt i 1962 på halvøen, Hindsholm. Pladsen er på 20 tønder land (11 hektar) med 230 pladser, indrettet så der er store friarealer mellem rækkerne og herudover har vi 15 hytter.

Vi har en helt ny badebro fra 2023 og flot strand med rent badevand. Her er perfekt for alle outdoor-aktiviteter og fx fantastisk til SUP-boards, kajak og kite- og wind-surfing. Området byder også på skønne vandreruter i naturskønne omgivelser.

Naturen
Fynshoved ligger i et tørt område, hvor nedbøren er 25% mindre end i resten af landet, hvilket giver en speciel vegetation. De lange kyststrækninger giver god mulighed for lystfiskeri og fossiljagt. Her er et interessant naturområde med bakker, vige og småøer. Vi har også et rigt fugleliv - blandt andet den lille dværgterne, grønspætten og havørne. Her er derudover god mulighed for at opleve bl.a. rådyr, dådyr, harer og fasaner på nært hold. I området er der fuglereservater og fredede arealer, hvilket betyder unikke naturoplevelser.

Aktiviteter
På campingpladsen er der to legepladser, en med kaniner og fugle, og en stor legeplads med hoppepuder og stort klatrestativ. Derudover er der en sportsplads til blandt andet fodbold og volleyball.

Campingpladsen har to servicebygninger med solvarme. En velassorteret købmandsbutik, lækker grillcafé, der serverer alt fra hjemmelavet hummerburger og fisketallerken til hotdogs og gammeldags isvaffel plus minigolf.

Åbningstider
Fynshoved camping har åbent året rundt for vogne og hytter.