©  Foto:

Fyns Grafiske Værksted

Kunst skaber glæde og liv. Det levende værksted har alle dage virket som en magnet for nysgerrige og grafik-interesserede mennesker.  Grafik er magisk og vi forsøger alle på skift at mestre denne magi.

Vi råder over to værksteder i to etager og en Grafik-Butik "Grafikken" ligeledes i to etager.  Her sælger vi håndtrykt grafik til priser fra 100 kr. til 25.000 kr. Der er mapper du kan bladre i, grafik på væggene og mængder af indrammet grafik - lige til at tage med hjem.

I værkstedet er der mulighed for at arbejde med forskellige teknikker som ætsning, relieftryk, linoleumstryk, træsnit, fotogravure samt litografi på en stentryk-presse. Værkstedet bliver kun brugt af vores medlemmer som alle er grafikere. At være medlem af Fyns Grafiske Værksted er et betydeligt løft, et tilsagn om at man er blevet bedre og har muligheder for at udvikle sig videre med nye teknikker. 

 Vi har knap 300 medlemmer fra 18 forskellige nationer. de kommer og arbejder med deres egen grafik i værkstederne, når det passer dem. Der kommer også gæstekunstnere fra hele verden og trykker deres originalgrafik, holder foredrag, eller Master Classes og kurser.

Hvis du skulle have lyst til at besøge os, er vi nemme at finde; lige overfor H. C. Andersen fødehjem i Hans Jensens Stræde, og vi har gratis adgang til udstillingerne.