Gå til indhold
©  Foto:

Flyvesandet Strand

Dejlig badestrand, ro og fred, lavvandet kyst og en helt fantastisk udsigt: Det er Flyvesandet på Nordfyn. Nyd en afslappende dag ved vandet og den smukke natur ved Nordfyns nordligste punkt.

Flyvesandet Strand er en af Fyns bedste badestrande med børnevenligt lavt vand, sand og klitter.  Det er også det eneste sted på Fyn, som kan prale af at have bløde sandklitter.

Flyvesandet ligger på toppen af Agernæs og er Fyns nordligste strand. De bløde sandklitter ved Flyvesandet er opstået af det sand, der fløj fra forstranden. I dag er meget af Flyvesandet tilvokset med marehalm og græs, så sandet flyver ikke så meget rundt mere.

Flyvesandet har gode kyst- og vindforhold til surfing, og det er også et godt sted at sætte drager op.

Samtidig er det også et meget roligt og fredeligt område, og der er en fantastisk udsigt.
Her er også et dejligt skovområde med vandrestier.

Stranden fik tildelt det Blå Flag fra 2015 som symbol for gode faciliteter, dejligt vand og gode forhold for miljøet.

Læs meget mere om Flyvesandet her!

Natureventyr

Tag på eventyr på Flyvesandet sammen med familien og vær helte i jeres helt eget eventyr! Klik her og læs hvordan I kommer på eventyr.

Guidede ture

Smag på Flyvesandet! Tag med en guide, der hjælper jer med at finde ramsløg, strandkål, spiselig tang og mange andre lækre bær og planter. Den guidede tur finder sted lørdag den 23. april og lørdag den 7. maj 2022, begge dage fra kl. 13. Turen varer ca. 2-2½ time. Book turen her!

Del dine fynske øjeblikke med os: