©  Foto:

Fænø Gods

På den private ø Fænø i det nordlige Lillebælt ligger Fænø Gods, der sammen med øens natur er en nutidig fortolkning af herregårdsmiljøet. I disse unikke omgivelser med moderne arkitektur, kunst og design arrangerer vi konferencer, møder, fester og eksklusive middage. Eller blot et diskret ophold. Fænø tilhører vores gæster, så længe de er på øen. Venlighed, diskretion og effektivitet er nøgleordene for den service, der møder Fænøs gæster. Her i godsets private omgivelser kan man mødes under uformelle, men udsøgte former, og her kan man føle sig hjemme. Skønhed og æstetik er vores varemærke, og Fænø kan bryste sig af at have noget af Danmarks bedste arkitektur, natur, kunst, mad og personale. Det er vores særlige kombination af disse elementer, der gør stedet personligt og unikt. Naturen på Fænø er en oplevelse i sig selv. På Fænø er der efter årtusindskiftet plantet omkring 700.000 træer og buske i mere end 30 forskellige arter, og alle øens 400 kuperede hektar er i dag fredskov - med en øredøvende stilhed og et usædvanligt rigt dyreliv.

Fænø Gods er et diskret fristed – uden for kategori.

Konferencefaciliteter

Fænø Gods tilbyder moderne, smagfuld komfort i stilfulde og alsidige mødefaciliteter - hver med deres individuelle særpræg. I banketsalen på godset, der er udformet som et multifunktionelt rum, er der plads til 80 gæster. Salen råder over et moderne AV-udstyr komplet med lærred, projektor og trådløst mikrofonanlæg. Godsets øvrige faciliteter og lokaler såsom spisestue, jagtstue bibliotek, saloner, kondirum mm. stilles frit til rådighed. Dertil kommer lokalerne i de forskellige og helt individuelt designede gæstehuse, der spredt omkring på øen kan rumme fra 10-45 gæster. Jagthytten Bakkehuset, det højloftede Skovløkken, det stadig fungerende Fyrhus og Smedehuset med en betagende udsigt over Lillebælt. Der er frit tilgængeligt WiFi overalt gå godset, på øen samt i gæstehusene.

Fænø Gods er det eksklusive mødested – i formfuldendt kategori

Restaurant

Fænø Gods er ejer af Henne Kirkeby Kro, Restaurant Kong Hans Kælder og Restaurant Hjemme, alle 3 gourmetkøkkener i international topklasse. På Fænø forkæles man med gastronomiske oplevelser langt ud over det sædvanlige, idet enten kroen eller restauranterne står for forplejningen under ophold på øen.

I køkkenet på Fænø regerer således enten chefkokken Paul Cunningham fra Henne Kirkeby Kro, chefkokken Mark Lundgaard fra Kong Hans Kælder eller souschef Jeppe Christiansen fra Restaurant Hjemme. Med hvert sit team er de garanter for et højt kulinarisk niveau. I februar 2016 fik Henne Kirkeby Kro ved Paul Cunningham sin første Michelin-stjerne, og allerede året efter i februar 2017 blev kroen hædret med 2 Michelin-stjerner. Ligeledes blev Restaurant Kong Hans Kælder ved Mark Lundgaard hædret med 1 Michelinstjerne i 2016, og begge har formået at bevare deres position. Med de smukke omgivelser på Fænø som ramme sammensættes en forplejning i henhold til ønsker og helt uden for standard.

Fænø Gods er det suveræne samlingssted – i gastronomisk særklasse.

Overnatning

Fænø Gods: råder over 3 suiter og 8 dobbeltværelser med badeværelse en suite. Alle værelsernes interiør er lidt ud over det sædvanlige. En kontinental Hästens seng kombineret med smuk rumindretning bestående af dansk design og international kunst. Godsets moderne arkitektur i kombination med de historiske omgivelser fremstår som en helt unik herregård på 2.6oo etagemeter. Hovedbygningen indeholder bl.a. hall, salon, bibliotek, spisestue, fitness rum, stor festsal og café. Smedehuset: gæstehus på ca. 150 m² med 1 suite og 2 dobbeltværelser. Er placeret højt i landskabet med udsigt over Lillebælt og ’Sorte Huller’ – en af øens store fasan-såter. Bakkehuset: gæstehus, opført som en moderne jagthytte med 1 dobbeltværelse og en stor jagtstue. Fyrhuset: Fyret på Fænø er fra år 1900 og fungerer stadig som ledefyr. Renoveret i 2006 med 1 dobbeltværelse (og 1 tresengs-kammer).

Fænø Gods er det suveræne refugium – i verdensklasse.

Værelser fordelt på gods & gæstehuse

16 dobbeltværelser –   hvoraf 3 er suiter