©  Foto:

Efterårsferie på Jernbanemuseet

Efterårsferien har spændende aktiviteter for hele familien. Oplev skuespil skabt specielt for børn, tag på en nostalgisk rejse med veteranbussen, nyd ture med vores elskede minitog, leg på Børnebanegården og slap af på den udendørs legeplads. Turene med de historiske veterantog fra Odense til både Fredericia og Nyborg kræver separate billetter og tilbyder en unik rejseoplevelse. Vi byder velkommen alle dage fra kl. 9-16, og det er værd at bemærke, at børn (0-17 år) altid får GRATIS adgang.

Oplev et teaterstykke med tog - "Koblingerne"
Morten er forsvundet, og rygter om et spøgelsestog på museet svirrer. Oplev forestillingen, der afslører mysteriet. To daglige opførelser fra den 16. til 20. oktober kl. 11:00 og kl. 13:30.

Prøv en køretur med veteranbussen
Spring ombord på de karakteristiske røde veteranbusser og udforsk Odense. I efterårsferien kører de på udvalgte dage fra kl. 10:00 til 15:00. Cirka 20 minutters tur, uden ekstra omkostninger udover museets entré.

Tag på en sjov tur med minitoget
Hop ombord på det populære minitog og kør udendørs med udsigt til historiske seværdigheder som den gamle Lillebæltsbro, en Storebæltsfærge og en stationsby. Afgang fra Københavns Hovedbanegård hele dagen mellem kl. 9:15 og 15:45. Ca. 5 minutters varighed per tur.

Prøv en tur i et veterantog
I efterårsferien trækker damplokomotivet K 563 vogne fra Odense til Nyborg på hverdage. To daglige afgange. Billetter, der købes separat, giver 25% rabat på museets entré i hele efterårsferien. Se filmen om forberedelserne til K 563's rejse og vær med til at gøre togrejsen klar.

Historisk rejse: Veterantog fra Odense til Fredericia t/r
I to weekender i efterårsferien giver veterantoget MY 1135 en fornemmelse af 1950'ernes og 1960'ernes ekspreslokomotiver. Tag med på en smuk tur, besøg Mindelunden i Fredericia og kom tilbage til Odense. Separate billetter giver 25% rabat på museets entré i hele efterårsferien.