Gå til indhold
©  Foto:

Efterårsferie i Nyborg

Efterårsferien er hvert år fuld af aktiviteter rundt omkring i byen. 

Efterår i Nyborg og på Østfyn er ferie og oplevelser for alle sanser.

Den gamle Kongeby Nyborg og egnen omkring byder dig velkommen til et efterår med oplevelser for store og små - for børn og voksne.

Borgmestergården - den smukke gamle købmandsgård fra starten af 1600-tallet, inviterer Jakob og Johanne indenfor. Jakob og Johanne var børn af borgmester Mads Lerche der lod huset opføre. Sammen med gårdboen Mads fortæller de om hverdagen i den store købmands- og borgmestergård i Nyborg i renæssancen. De fortæller om livet i middelalderen, om mad og drikke, riddere, skolegang og meget andet. Du kan gå på opdagelse sammen med dem i de nye udstillinger, hvor der er masser at se og røre, lege med og lære om livet i renæssancen. Er du heldig har smeden også gang i essen, eller du kan opleve nogle af de andre spændende ting på museet. 

Udenfor Borgmestergårdens røde og sorte bindingsværksmure, starter de gratis by- og slotsvandringer. Tag med på en guidet tur, og hør om Nyborgs historie. Gå i fodsporene på konger og dronninger i Danmarks første hovedstad. På rundturene kommer vi forbi kanoner på toppen af fæstningsanlægget og Vor Frue kirke som er opført af Dronning Margrethe I. 

I den nyere historie i Nyborg - og for de voksne - kan man besøge Nyborg Destilleri. Her kan de se, høre om og smage på økologisk whisky, gin og rom, som destilleres i DSB's historiske værksteder ved den gamle færgehavn i Nyborg. 

Er vejret til indendørs aktiviteter, inviterer Bastionen - Nyborgs teater og kulturhus - dig naturligvis også på en række koncerter og teaterforestillinger i efteråret. I Kino Vino er der gode film hver dag, og Nyborgs mange caféer og restauranter byder på en chokolade eller kaffe at hygge sig med. Skal det være mere aktivt, kan du tage en tur i Nyborg Svømme -og Badeland.

 

Efterårsferie i Nyborg

Efterårsferie på Fyn

Eftersferie i Danmark