Efterårsferie i Nyborg

Efterårsferien er hvert år fuld af aktiviteter rundt omkring i byen. 

Efterår i Nyborg og på Østfyn er ferie og oplevelser for alle sanser.

Den gamle Kongeby Nyborg og egnen omkring byder dig velkommen til et efterår med oplevelser for store og små - for børn og voksne.

På Borgmestergården - den smukke gamle købmandsgård fra starten af 1600-tallet, inviterer Jakob og Johanne indenfor. Jakob og Johanne var børn af borgmester Mads Lerche der lod huset opføre. Sammen med gårdboen Mads fortæller de om hverdagen i den store købmands- og borgmestergård i Nyborg i renæssancen. De fortæller om livet i middelalderen, om mad og drikke, riddere, skolegang og meget andet. Du kan gå på opdagelse sammen med dem i de nye udstillinger, hvor der er masser at se og røre, lege med og lære om livet i renæssancen. Er du heldig har smeden også gang i essen, eller du kan opleve nogle af de andre spændende ting på museet. 

Udenfor Borgmestergårdens røde og sorte bindingsværksmure, starter de gratis by- og slotsvandringer. Tag med på en guidet tur, og hør om Nyborgs historie. Gå i fodsporene på konger og dronninger i Danmarks første hovedstad. På rundturene kommer vi forbi kanoner på toppen af fæstningsanlægget og Vor Frue kirke som er opført af Dronning Margrethe I. 

I den nyere historie i Nyborg - og for de voksne - kan man besøge Nyborg Destilleri. Her kan de se, høre om og smage på økologisk whisky, gin og rom, som destilleres i DSB's historiske værksteder ved den gamle færgehavn i Nyborg. 

Er vejret til indendørs aktiviteter, inviterer Bastionen - Nyborgs teater og kulturhus - dig naturligvis også på en række koncerter og teaterforestillinger i efteråret. I Kino Vino er der gode film hver dag, og Nyborgs mange caféer og restauranter byder på en chokolade eller kaffe at hygge sig med. 

Efterårspas med masser af aktiviteter

I Nyborg har vi også samlet en række gode tilbud og sjove aktiviteter i et aktivitetspas. Vi kalder det Efterårspas og gælder for børn t.o.m 14 år. Passet kan hentes gratis hos VisitNyborg indenfor åbningstid, Torvet 2. fra uge 41. Passet er gældende i uge 42 - skolernes efterårsferie. 

Snit græskar

I uge 42 snitter vi græskar i teltet ved Biblioteket i Nyborg. Det er gratis for alle børn, så kom og snit løs. Dato og tidspunkt finder du på vores hjemmeside om "Efterårsferie i Nyborg"

For at få mere at vide om alt det der sker i efteråret i Nyborg, på Fyn eller i Danmark, så klik på det rette link i menuen eller her:

Efterårsferie i Nyborg

Efterårsferie på Fyn

Eftersferie i Danmark