©  Foto:

Dansk Outlet Langeskov

Er du på udkig efter billigt tøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, og hvor udvalget rummer stærke mærker og nye varer hver uge? Ja, så er der ingen undskyldning for ikke at slå et smut forbi Dansk Outlet Langeskov.

Her er der virkeligt muligheder for at gøre en god handel, og vores stærke sortiment er fordelt på hylder i vores 3000 m2 store butik, der således er Fyns største outlet-butik.

Når vi siger, at udvalget er stort, så mener vi det virkelig, og vi har som erklæret mål at gøre det muligt for hele familien at handle på samme tid og sted. Vi byder således hele familien Danmark velkommen med lovning på, at I finder alt lige fra baby- og børnetøj samt til herre og damer.

Vi sælger mode, som alle har råd til, og det er på den måde, at vi skiller os ud fra vores konkurrenter.
Vi har et stort udvalg af basis varer, men også altid masser af topaktuelle mærkevarer. Du sparer altid fra 40-80% i forhold til normal butikspris!

Samtidig står vi altid klar med en varm modtagelse og en faglig kompetent rådgivning, så du som kunde altid føler dig tryg i vores butik.

Men i Dansk Outlet Langeskov er vi andet og mere end billigt tøj og sko. Vores faguddannede skrædder reparerer og omformer alle varer. Det samme gør sig i øvrig gældende, selvom varerne ikke er købt hos os. Også her kører vi selvfølgelig med outlet-priser.

Med beliggenhed tæt på motorvejsafkørsel 47 Langeskov er det ingen sag at gøre en god handel - uanset hvorfra du kommer.