©  Foto:

Danhostel Kerteminde

Dejlig, grøn og fredfyldt oase

Her overnatter du midt i bøgeskoven, tæt på havet og en børnevenlig strand. Når I tager på kystferie eller forlængede weekender i Kerteminde, oplever I historiens vingesus og kommer helt tæt på havets dyr.


Den fynske købstad Kerteminde ligger ved Storebælt. Byen er kendt for figuren Amanda og er Fyns største og vigtigste fiskerihavn. Med to strande og Fynshoved tæt på er der rig mulighed for en dejlig badeferie. Tæt på Danhostel Kerteminde ligger Sydstranden, en børnevenlig strand med blåt flag.

Overnat i de skønne grå træbygninger midt i skoven

Det er svært at finde et smukkere sted at overnatte end Danhostel Kerteminde. Værelserne er dekorerede med høje tapetbeklædte paneler i badehotelstil og ligger midt i den smukke bøgeskov. I de charmerende grå træbygninger er der 30 værelser med eget bad & toilet. Der er naturligvis gratis internet, så ferieminderne kan foreviges på de sociale medier. Alt befinder sig i et plan og er handicapvenligt.

De lune sommeraftener indbyder til hygge i vores lukkede gårdhave. Her kan børnene spille udendørs skak eller bordtennis, mens de voksne griller på vores store grill. På den anden side af huset har vi en stor græsplæne, hvor børn og barnlige sjæle kan boltre sig og spille forskellige boldspil. 

Udforsk fjorden, vikingetiden og Fynbomalerne


Tag på spændende udflugter med Danhostel Kerteminde som base. Med kun ti minutters gang til den hyggelige bymidte og idylliske havn er der ikke langt til uforglemmelige oplevelser. Besøg fx Fjord & Bælt og oplev sæler, marsvin og fisk helt tæt på. Eller udforsk vikingetiden på vikingemuseet Ladby. Johannes Larsen Museet danner rammen flotte udstillinger af Fynbomalerne.  

Aktiv ferie i det fri

Holder I af at kombinere ferien med vandrer- eller cykelture? Den flotte natur ved Danhostel Kerteminde indbyder til cykel-, løbe- eller vandrerture. Fx langs stranden med udsigt til Storebælts blå bølger. Hos os overnatter i cykelvenlige omgivelser. Da vi er Bed + Bike certificeret kan i fx få jeres cykel sikkert opbevaret natten over.

Hold møder og fester i den historiske skovpavillon

Danhostel Kerteminde byder også velkommen til fester, møder, kurser og konferencer i en af Danmarks sidste ti skovpavilloner. Den næsten majestætiske gule bygning udgør i dag nogle helt unikke møde- og festlokaler midt i bøgeskoven. Atmosfæren er helt særlig og indbyder bl.a. til walk & talk møder i det fri.

På Danhostel Kerteminde kan du uden tvivl få et dejligt ophold og mindeværdige oplevelser.