©  Foto:

Colosseum Tandlægerne i Odense

Velkommen hos Colosseum Tandlægerne Kongensgade i Odense

Vores flotte og moderne klinik ligger centralt i Odense med indgang fra byens hyggelige gågade. Klinikken har det nyeste udstyr, og vi bruger den nyeste teknologi, så du altid er sikret den bedst mulige behandling.

Hos Colosseum Tandlægerne går vi meget op i, at det skal være en god oplevelse at komme til tandlæge, og at vores patienter føler sig i trygge og gode hænder hos os. Klinikkens behandlere bruger derfor den nødvendige tid til at tage individuelle hensyn som eksempelvis ved patienter med tandlægeskræk.

De ansatte hos Colosseum Tandlægerne får løbende tilbudt efteruddannelse og bliver holdt opdateret på den nyeste viden inden for branchen. Du vil derfor modtage behandling af de dygtigste behandlere, der både laver almindelige tandbehandlinger samt de mere komplicerede behandlinger.

Udover vores kærlighed til tænder banker vores hjerter for velgørenhed. Vi arbejder med lokale velgørende initiativer i nærområdet og er ejet af en virksomhed, der hvert år giver al økonomisk udbytte til den velgørende fond Jacobs Foundation, der arbejder for lige vilkår for børn verden over. Herudover er Colosseum Danmark hovedsponsor for Tandsundhed Uden Grænser.

Er du turist og har brug for at komme til tandlæge, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefonnummer 6611 6701.

Vi glæder os til at tage imod dig på klinikken i Kongensgade.