©  Foto:

City Hotel Nattergalen

Tæt på det historiske kvarter og Odense banegård ligger City Hotel Nattergalen. Hotellet har 43 lyse og hyggelige værelser. Hvis du gerne vil overnatte i en lejlighed kan de desuden tilbyde 5 lejligheder i Nedergade, 5 minutters gang fra hotellet.

Skal du overnatte i Odense kan du med fordel benytte dig af et af City Hotel Nattergalens gode tilbud på weekendophold eller weekendophold med bobler. Du kan se mere og booke på hotellets hjemmeside.

Derfor skal du vælge Nattergalen:

  • Øverst oppe kan du slappe af og nyde udsigten på tagterrassen - du kan se det meste af centrum herfra. Hvis du går i opholdsstuen kan du spille bordtennis, billard eller dart - eller hygge med diverse brætspil med familien.
  • Der er 20 parkeringspladser i en privat gård bag bygningen, der udelukkende er til gæster på hotellet. Henvend dig i receptionen, når du ankommer, så får du koden til lågen. Det koster kun 50 kr. pr. overnatning.
  • Der er gratis trådløst internet over hele hotellet, som du nemt kan logge på ganske gratis og evt. arbejde et par timer på værelset.
  • I receptionen kan du få turistbrochurer og kort over byen så du kan gå på opdagelse i Odense.

Tæt på hotellet finder du bl.a. H.C. Andersens Hus, Bymuseet TID, den gamle bydel og Koncerthuset Odeon.