©  Foto:

Café Biografen Brandts Klædefabrik

Cafébiografen er en af byens ældste caféer der åbnede helt tilbage i 1983. Placeringen i de gamle fabriksbygninger fra Brandts Klædefabrik giver stedet sin helt egen charme

Som navnet antyder indeholder stedet, udover caféen, tre små biografsale. Her kan du nyde de mindre film, der ofte har noget på hjerte, men de store succeser bliver også vist. Inspirationen kom fra Århus (Øst For Paradis) og København (Klaptræet) hvor konceptet med at kombinere en café og en biograf allerede var et hit.

Om sommeren er deres udeservering et hit og det er her, du møder de lokale odenseanere på en varm sommerdag. Lige uden for vinduet ligger Amfiscenen, der byder på masser af små koncerter og andre events i udendørssæsonen.  Ved siden af ligger Kunstmuseum Brandts, hvor du året rundt kan opleve kunst af danske og internationale kunstnere og overfor ligger Studenterhuset og Farvergården, der hver især tilbyder kulturelle oplevelser.

Menukortet er et klassisk cafékort med lette retter, brunch og kolde og varme drikke. Der er flere muligheder for vegetariske retter.

Cafébiografen arrangerer også flere mindre events, bl.a. en ugentlig babybio og seniorbio, sommerdans med instruktører i forskellige dansegenrer og open air film bl.a. under Odense Film Festival og fantasy festivalen Magiske Dage. Du kan se mere om de specifikke arrangementer på deres hjemmeside.