©  Foto:

Brasserie Bordeaux

Fransk restaurant i Odense centrum
Brasserie Bordeaux er en traditionel fransk restaurant i Odense centrum, der tilbyder både morgenmad, frokost og aftensmad. Konceptet for restauranten i Odense består af traditionel fransk madlavning med kvalitet og råvarer i højsæde til gode priser. Brasserie Bordeaux modtager råvarer fra Paris hver uge, for at være sikker på at få den rigtige kvalitet. Ud over råvarerne fra Paris, benytter restauranten sig af lokale leverandører fra Odense og resten af Fyn.

Mulighederne er mange i den franske restaurant, hvor der bydes inden for til mad og drikke hele dagen. Menuen står nemlig på alt fra lækre franske croissanter i morgentimerne til gode drinks og vin i de sene aftentimer. Der er både mulighed for at mærke den franske stemning inden for i restaurantens fine lokaler og ude til fortovsservering, som var du i Paris.

Morgenmad på fransk?
Morgenmenuen på det franske spisested i Odense byder blandt andet på de populære retter Eggs Benedict og Eggs Royal. Der er også mulighed for at sammensætte din egen morgenmad ud fra brasseriets små franske morgenmadsretter

Til frokost er der rig mulighed for at smage på det franske køkken. Her bydes blandt andet på klassikere som Croque Madame og Moules Frites.

Restaurantens aftenmenu byder på et bredt udvalg af snacks, mindre og store retter. Her kan du bl.a. smage franske specialiteter som tarté flambée, kalvefrikassé og selvfølgelig gateau marcel. Er du til ost - kan du finde et af Odenses største udvalg af oste på Brasserie Bordeaux, som både kan spises som hovedret og dessert.