©  Foto:

Bjørnøgård

Velkommen til Bjørnøgård. Et sted hvor der er al tid i verden til bare at være. Et sted hvor der er højt til himmelen, frisk luft og brusende havvand så langt øjet rækker. Et sted hvor det er svært ikke at slippe din travle og hektiske hverdag og alle de frustrationer der kan følge med. På Bjørnøgård er der tid til bare at være. Der er ro til at fordybe sig i kreativitet og der er rum for fællesskab.

Bjørnøgård er et familiedrevet ferie- og kursussted på Bjørnø. Bjørnø ligger i Det sydfynske Øhav med en lille halv times sejlads fra Faaborg.

På Bjørnøgård har vi både gode rammer og oplevelser til familien på ferie, virksomheder på udflugt, kursusudbydere samt vores egne kurser.

Bjørnøgård kurser: Et kursussted dedikeret til at fremme velvære, kreativitet og forbindelse til naturen. Beliggende idyllisk på den smukke ø Bjørnø, omgivet af naturskønne landskaber, tilbyder vi en række kurser designet til at nære både krop, sind og sjæl.

Vores vision er at skabe en uforglemmelig oplevelse for vores deltagere ved at kombinere elementer fra højskoletraditionen, ø-lejre og moderne selvudviklingspraksisser. Bjørnøgård er mere end blot et kursussted; det er et fristed, hvor man kan fordybe sig i læring, genfinde balance og opleve en dybere forbindelse med naturen og medmennesker.

Læs mere på www.bjoernoegaard.dk og instagram: @bjoernoegaard