©  Foto:

Bimosegaard Refugie

Refugie betyder “tilflugtssted”.

Ligesom dyr og planter igennem årtusinder har overlevet i små økologiske refugier, når levebetingelserne blev svære, så kan vi mennesker have brug for at trække os fra hverdagen for at finde plads, tid og ro til fordybelse.

Den mulighed kan du få hos os, hvor vi lejer vores dejlige lejligheder ud til dig, der trænger til en pause. Uanset om det er en længere ferie eller bare et par dage væk fra det kendte.

Vores sted er et børnefrit sted, dvs. kun for voksne.

Faldsled ligger i de smukkeste omgivelser på Sydfyn med udsigt til det fynske øhav. Du finder uberørt kystlinje, charmerende stråtækte bindingsværkshuse, skov og strand, en strandpark med sauna samt en hyggelig lille havn – alt sammen lige omkring.

Området byder desuden på forskellige gode caféer og spisesteder, der naturligvis også tæller byens stolthed, vores nabo, Falsled Kro.

Om Refugie-lejlighederne

Det lille røde bindingsværk hus, Assensvej 510, fra 1856, er nænsomt renoveret og indeholder to fine lejligheder "Jordnær" og "Overskud", på hver omkring ca. 60 kvm med egen indgang og kodelås.

Begge lejligheder har stue, køkken og bad og henholdsvis 4 og 6 sovepladser.

Vi har prioriteret gode senge, dundyner og hovedpuder samt lækkert kvalitets sengetøj i bomuldssatin. Derudover har vores intention været, at lejlighederne indgyder ro, hjemlighed og hygge.

Hver lejlighed har en terrasse, og lejligheden “Jordnær” har desuden en udestue.

Da vi prioriterer roen, har vi valgt ikke at have TV på værelserne.

Der er en carport ved huset og derudover har vi parkeringspladser bag den store hvide lade på vores matrikel på Assensvej 506.

Læs mere om lejlighederne her