©  Foto:

Båring Vig shelterplads

Båring Strand er Blå Flag strand og de to shelters ligger ca. 180 meter fra vandet, hvorfra det er muligt at bade.

Antal shelters: 2 stk.
Maks. antal personer pr. shelter: 5

Shelterpladsen i Båring Vig indgår i shelterkonceptet Blå Støttepunkter hvor du kan overnatte i nye moderne sheltere hele vejen rundt om Fyn.

Shelterpladsen ligger tilbagetrukket bag det offentlige parkeringsareal med en fin udsigt ud over Lillebælt. Der er nem adgang til shelterpladsen både til fods, cykel og i bil.

Der er på shelterpladsen to ens shelters af typen ”Stenbideren” med plads til 5 personer i hvert shelter. Der er bålplads med fastmonteret grillrist samt bænke.

Husk badetøjet – Båring Strand er Blå Flag strand og de to shelters ligger ca. 180 meter fra vandet, hvorfra det er muligt at bade. Ved den offentlige parkeringsplads er der handicaptoilet, der har åbent hele året rundt, koldtvandsbruser i sommerhalvåret, drikkevand, bord/bænkesæt, affaldssortering og beachvolleybane.

Strandengen som ligger ud mod havet i indhegningen er beskyttet under Naturbeskyttelseslovens §3, som har til formål at bevare og beskytte vores natur og engen afgræsses om sommeren af får. Undlad venligst at fodre fårene.

Læs mere her: Information og kapacitet

Book denne shelter