©  Foto:

Agger Vin

Naturskønne kuperede omgivelser med skov, park og vand.

Kom til det skønne Ungersbjerge ved Helnæsbugten på Sydvestfyn og få stimuleret konkurrencegenet og smagsløgene samt få sund motion i naturskønne kuperede omgivelser med skov, park og vand.

Agger VIN & PARKGOLF ligger derude ad den lille vej, hvor kragerne er vendt for længe siden, og hvor den fynske idyl for alvor begynder. Vingården er med sine 4.000 vinstokke den næststørste på Fyn, og her produceres både hvidvin, mousserende vin, rødvin og rosévin. Når først du er her, er en dag ikke for lang tid at bruge i de skønne omgivelser. Med Parkgolf banerne rundt om skrånende vinmarkerne, kan du få konkurrencegenet stimuleret. Eller du kan tage med på rundvisning af vinmarker og vineri, mens vinbonden Nicolai Agger fortæller om dansk vin.  Vinsmagning af Agger vine er en perfekt afslutning på en god dag i "det grønne".  På gården er der vincafé og mulighed for at nyde egen medbragt madkurv.

Agger VIN er en del af den Fynske Vinrute. Se mere her.  

Rundvisning:
Fremvisning af vinmarker, produktionslokaler og vinsmagning kan arrangeres efter aftale, dog minimum 8 personer pr. fremvisning.