Ærøskøbing Grand Prix

Foto: Bjørg Dalheim
Begivenheder
Begivenheder
Efterårsferien skal tilbringes på Ærø - med fart på! Ikke noget med computerspil eller TV her! Nej, det er ud på vejene i seje sæbekassebiler til årets Grand Prix i Ærøskøbing. 
Adresse

Ærøskøbing Havn 4

5970 Ærøskøbing

Kontakt

E-mail:aromatisk@gmail.com

Telefon:6252 1300

Børn fra hele Danmark - og enkelte fra udlandet - deltager hvert år i Ærøskøbing Grand Prix - og deltagerantallet stiger år for år. Det er ikke noget problem, for så bliver der bare bygget flere sæbekassebiler.

Alle biler er bygget på Ærø, sponsoreret af ærøske firmaer - og en enkelt fynsk sponsor.

Og det er nogle kostelige biler bygget efter tysk sæbekassebilstandard, der kan køre op til 47 km/t. I juniorklassen har bilen, incl. fører en samlet vægt på 95 kg - i seniorklassen 125 kg. Ekstra sandsække sørger for, at alle biler har nøjagtig samme vægt, sådan at konkurrencen er retfærdig for alle børn uanset vægt.

En for en kører de - børnene er i alderen 8 til 16 år - kun båret af den fart, som den høje rampe giver dem - og så køreteknik. Der kan køres én enkelt dag eller alle dage fra mandag til fredag i uge 42.

Download tilmeldingsblanket til højre på denne side (eller i bunden på mobilvisning), eller hent den på Ærø Turistkontor

Ved aflevering af tilmelding betales kr. 80,- i startpenge. Efterfølgende søskende betaler halv pris.Adresse

Ærøskøbing Havn 4

5970 Ærøskøbing

Åbningstider

18 Oct 21 / 22 Oct 21

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredag

09:00 - 14:00

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Ærø Turistbureau