©  Foto:

Aborg Mark telt- og shelterplads

Telt og shelterplads i landlige omgivelser. Pladsen ligger tæt ved stranden og direkte ud til cykelrute 8.

Shelter- og teltpladsen på Aborg Mark indgår i shelterkonceptet Blå Støttepunkter hvor du kan overnatte i nye moderne shelters hele vejen rundt om Fyn.

Aborg Mark Telt- og Shelterplads ligger lige ved cykelrute 8, ’Østersøruten’ og i ca.750 m. gåafstand fra vandet. Der er fri udsigt til mark og skov, og stor sandsynlighed for at opleve både fugle, rådyr og andet vildt helt tæt på.

Værtsfolkene, Trine og Allan, har ombygget den tidligere stald, så den nu indeholder 2 toiletter, bad, vaskemaskine og køkken. I køkkenet er der desuden en hyggekrog med siddepladser til 8-10 personer, samt lidt bøger og spil i tilfælde af regnvejrsdage.

På pladsen er der én Skrubbe-shelter, én Stenbider-shelter og to Havtaske-sheltere samt 2 bålpladser med bænke. Derudover er der et separat område med god plads til opstilling af telte og med egne bålpladser og bænke, så der er gode muligheder for store grupper til at overnatte på denne gæstfrie plads.

Brænde er ikke inkluderet i prisen men kan tilkøbes.

Pladsen ejes og drives af værtsparret Allan og Trine.
Antal personer: Op til 25 i sheltere og rigeligt med teltpladser.


En overnatning i eget telt: 40 Dkr. /pers.
Teltpladser skal som udgangspunkt ikke bookes.

Vi håber at alle dem som kigger forbi vil føle sig hjemme. Samtidig vil vi bede alle om at behandle og efterlade plads og øvrige faciliteter, så vi kan bevare det hele pænt og i orden for forhåbentlig rigtig mange besøgende. Vi glæder os til Jeres besøg. 

Følg os på Facebook