aa strand camping plads

Aa Strand Camping

Foto: Udvikling Assens - VisitAssens
Overnatning
Campingpladser
Adresse

Aa Strandvej 61

5631 Ebberup

Kontakt

E-mail:info@aa-strand.dk

Telefon:64741003

Aa Strand Camping


Campingpladsen:

Campingpladsen er indrettet med 150 pladser til campingvogne, autocampere eller telte.  Indretningen gør det muligt, at vælge en plads med udsigt over havet, en plads med skygge, eller en stille plads, hvor din hund kan finde ro. Vi har 4 hytter med plads til 4 personer samt en ferielejlighed med plads til 4/6 personer

Din hund er meget velkommen på Aa Strand Camping. Det er let at komme helt tæt på naturen, uanset om du er til mindre gåture, vandre- eller cykelture. Du bestemmer selv, hvor aktiv du vil være på din ferie.

Beliggenhed:
Smukt beliggende lige ud til Lillebælt. Der er et 70 hektar stort fredet strandområde med flot udsigt over Bobakkerne, dæmningen til Helnæs, Sønderjylland og Als. En plads som absolut er et besøg værd. Der er gode læforhold, hyggelige kroge og fra mange af pladserne er der en smuk udsigt over vandet. Området er et af Danmarks absolut bedste fiskedestinationer når det gælder kystfiskeri.


Aktiviteter:
Der er rig mulighed for aktiviteter på vandet - kitesurfing, windsurfing eller dykning.


Fiskeri:
Hvis man gerne vil fange en havørred, så har vi Sønderby Klint i fortsættelse af Feddet. Klinten er et af vores gode områder her på Fyn. Eller måske fiskeri fra egen båd.


Cykelture/Vandreture:
Vi har Feddet - et 70 hektar stort strandområde. På sydvestfyn har vi mange små hyggelige veje til en cykeltur i den smukke natur.

Priser - læs mere her:

 

 

 

 
Adresse

Aa Strandvej 61

5631 Ebberup

Facilities

Bike Friends

Sidst opdateret af
Udvikling Assens - VisitAssens