cyklister på færge

Danske pakkerejser til Fyn

Foto: Destination Fyn

Uanset om du er til den lange cykelferie eller blot en aktiv endagstur i sadlen, så findes turen her på Fyn. Flere danske operatører tilbyder færdige pakkerejser for enhver smag. Aktivitetsniveauet er op til dig, men skønne oplevelser og udsøgt sydfynsk natur er altid inkluderet. 

Østersøruten - Den vestlige sløjfe
Kom med på en 7-dags cykeltur rundt på den vestlige del af den prisvindende Østersørute og oplev en perlerække af charmerende købstæder og seværdigheder.
Ruby Rejser
Tag på oplevelse med Ruby Rejser og oplev det bedste af Fyn fra cykelsadlen. Ruby Rejser arrangerer individuelle cykelture til Fyn og Ærø, så du er sikker på en indholdsrig tur tilpasset dig.
Ærø Tours
Ærø Tours arrangerer både aktive endagsture på cykel og komfortable gruppeture med bus rundt på Ærø, der bugner af lækre strande, hyggelige byer og fantastisk atmosfære. Ærø Tours gør det nemt for dig at opleve det bedste af Ærø.
Danish Biking
Danish Biking arrangerer forskellige cykelture til Fyn. De tager dig med til alle de fynske herligheder som hyggelige købstæder, fantastisk natur og udsøgte restauranter og lader dig opleve Danmarks bedste cykeldestination på veltilrettelagte ture.