VisitFyn
Oplev den fynske del af Østersøruten

Danske pakkerejser til Fyn

Uanset om du er til den lange cykelferie eller blot en aktiv endagstur i sadlen, så findes turen her på Fyn. Flere danske operatører tilbyder færdige pakkerejser for enhver smag. Aktivitetsniveauet er op til dig, men skønne oplevelser og udsøgt sydfynsk natur er altid inkluderet. 

Cyklister på snoet vej Svenorg - Faaborg
Østersøruten - Den vestlige sløjfe

Kom med på en 7-dags cykeltur rundt på den vestlige del af den prisvindende Østersørute og oplev en perlerække af charmerende købstæder og seværdigheder. 

Cykel cyklister cykling bike island Fyn
Bike Tours Fyn

Bike Tours Fyn tilbyder fire forskellige pakkerejse til Fyn og Øerne: Bike Island-turen på 8 eller 11 dage, Det Sydfynske Øhav og Langeland RundtBike Tours Fyn har tilrettelagt det hele for jer, så I kan opleve de fynske højdepunkter uden at skulle bekymre jer om at booke overnatning, bagagetransport og lignende. I kan bare sætte jer i sadlen og nyde fine Fyn.

Oplev unikke Ærø
Biking People

Biking People udbyder flere forskellige ture, som blandt andet tager dig til smukke Sydfyn og Ærø - eller hvad med en tur Fyn rundt?

De fynske købstæders hyggeligste områder - Faaborg
Cykelweekend-delux med øhop

Med denne pakkerejse får I tre dejlige dage i det sydfynske, hvor cyklerne bringer jer igennem smukke landskaber, idylliske landsbyer, småbutikker, museer og kulinariske oplevelser.

cykelpause på strand
Ruby Rejser

Tag på oplevelse med Ruby Rejser og oplev det bedste af Fyn fra cykelsadlen. Ruby Rejser arrangerer individuelle cykelture til Fyn og Ærø, så du er sikker på en indholdsrig tur tilpasset dig. 

cyklister på pilebakken, Ærøskøbing
Ærø Tours

Ærø Tours arrangerer både aktive endagsture på cykel og komfortable gruppeture med bus rundt på Ærø, der bugner af lækre strande, hyggelige byer og fantastisk atmosfære. Ærø Tours gør det nemt for dig at opleve det bedste af Ærø. 

Cykler ved Byens Bro Odense
Danish Biking

Danish Biking arrangerer forskellige cykelture til Fyn. De tager dig med til alle de fynske herligheder som hyggelige købstæder, fantastisk natur og udsøgte restauranter og lader dig opleve Danmarks bedste cykeldestination på veltilrettelagte ture.