VisitFyn
familie på cykelferie og med færgen

Danske pakkerejser til Fyn

Uanset om du er til den lange cykelferie eller blot en aktiv endagstur i sadlen, så findes turen her på Fyn. Flere danske operatører tilbyder færdige pakkerejser for enhver smag. Aktivitetsniveauet er op til dig, men skønne oplevelser og udsøgt sydfynsk natur er altid inkluderet. 

Cyklister på snoet vej Svenorg - Faaborg
Østersøruten - Den vestlige sløjfe

Kom med på en 7-dags cykeltur rundt på den vestlige del af den prisvindende Østersørute og oplev en perlerække af charmerende købstæder og seværdigheder. 

Oplev unikke Ærø
Biking People

Biking People udbyder flere forskellige ture, som blandt andet tager dig til smukke Sydfyn og Ærø - eller hvad med en tur Fyn rundt?

De fynske købstæders hyggeligste områder - Faaborg
Cykelweekend-delux med øhop

Med denne pakkerejse får I tre dejlige dage i det sydfynske, hvor cyklerne bringer jer igennem smukke landskaber, idylliske landsbyer, småbutikker, museer og kulinariske oplevelser.

cykelpause på strand
Ruby Rejser

Tag på oplevelse med Ruby Rejser og oplev det bedste af Fyn fra cykelsadlen. Ruby Rejser arrangerer individuelle cykelture til Fyn og Ærø, så du er sikker på en indholdsrig tur tilpasset dig. 

cyklister på pilebakken, Ærøskøbing
Ærø Tours

Ærø Tours arrangerer både aktive endagsture på cykel og komfortable gruppeture med bus rundt på Ærø, der bugner af lækre strande, hyggelige byer og fantastisk atmosfære. Ærø Tours gør det nemt for dig at opleve det bedste af Ærø. 

Cykler ved Byens Bro Odense
Danish Biking

Danish Biking arrangerer forskellige cykelture til Fyn. De tager dig med til alle de fynske herligheder som hyggelige købstæder, fantastisk natur og udsøgte restauranter og lader dig opleve Danmarks bedste cykeldestination på veltilrettelagte ture. 

Cykel cyklister cykling bike island Fyn
Bike Tours Fyn

Bike Tours Fyn tilbyder en 8-dages pakkerejse, som de kalder Bike Island-turen. Den fører jer blandt andet til H.C. Andersens Odense, Nyborg Slot, Ærø samt de smukke fynske slotte og herregårde. Turen inkluderer overnatning, bagagetransport, færgeoverfart og 24-timers hotline, så kan I trygt sætte jer i sadlen og nyde det fynske cykeleventyr.