Destination Fyn_logo
Destination Fyns Mark Hauge Østergaard og Erhvervshus Fyns Philip Eldridge giver highfive på, at GTO-certificeringen igen er i hus.

Nyt grønt stempel med kryds og slange

Foto: Destination Fyn

Destination Fyn blev i marts 2024 re-certificeret som Green Tourism Organisation (GTO) – og det endda med kryds og slange.

Det er andet år i træk, Destination Fyn opnår blåstemplingen som Green Tourism Organization. Green Key, som står bag GTO-certificeringen, er overordnet imponeret over Destination Fyns og Erhvervshus Fyns arbejde på miljøområdet. Denne gang fik vi hele 145 ud af 163 mulige point. 

Der er fortsat lidt sværdslag, som skal slås, men vi får ros for stille og roligt at skubbe til de vægge, vi kan, for at involvere medarbejderne i miljøarbejdet og for vores struktur i miljøarbejdet.

– Det er et stærk set-up, I har på Fyn, med Destination Fyn, Erhvervshus Fyn og andre relevante aktører samlet under samme tag. Det tværfaglige samarbejdsrum, der på den måde bliver skabt, sikrer virksomhederne i de 10 fynske kommuner god assistance og gode vilkår for at udvikle sig. Ikke mindst når det kommer til grøn omstilling og fokus på miljøarbejde, lød det fra Green Key-miljøkonsulent Tine Hyllested efter hendes besøg.

Læs mere om Destination Fyns og Erhvervshus Fyns Green Key-certificering