UCI Cross Bogense cykling

Priser og anerkendelser

Foto: Andreas Mikkel

Fyn har de seneste år modtaget en række anerkendelser og priser for sine tilbud til internationale turister. Her kan du se og læse mere om de seneste priser og anerkendelser, som Fyn har fået.

Fyn kåret som Skandinaviens bedste outdoor destination 2019

Fyn blev i går hædret som Best Outdoor Destination 2019 af Scandinavian Outdoor Award TRAVEL på den store internationale travel trade-messe i Berlin, ITB. Prisen kommer som endnu en fjer i hatten til det stærke fynske turismesamarbejde, som løftes i regi af Destination Fyn.

UCI Bike Region

1.200 km cykelvej, skræddersyede services for cykelturister i det sydfynske og supercykelstier i Odense er blot nogle af de elementer, som har været med til at overbevise UCI om, at Fyn fremover skal have lov at pryde sig med den fornemme regnbuefarvede etiket, UCI Bike Region.

Østersøruten - Årets Cykelrute 2019

"Østersøruten" blev i dag kåret som "Årets Cykelrute 2019" på den største cykel- og vandremesse i Holland. Det er en blåstempling af den nyåbnede danske rute, som har ambitioner om at tiltrække turister fra hele Europa, og som vil indgå i de danske etaper af Tour de France i 2021.

Årets Cykelturismeløsning 2017

Bike Island får national anerkendelse: Destination Fyn og Kildemoes vinder prisen for Årets Cykelturismeløsning 2017.

Garden Destination of the Year 2017

Fyn høster international anerkendelse af The Luxury Travel Guide, og får roser for de uspolerede grønne oaser, de bakkede landskaber samt produktion af fødevarer er blevet bemærket. Det, som dommerne dog særligt har bidt mærke i, er de fynske parker og de anerkendte haveanlæg.