Destination Fyn_logo

Tilmeld dig RethinkTourism! webinar

Vi slår dørene op for en digital version af RethinkTourism! og stiller skarpt på den aktuelle situation for turismen med overskriften: Fra krise til ny praksis.

Se eller gense webinaret her

Den 29. juni 9.00-10:30 kan du deltage i vores webinar og bl.a. høre Michala Svane, salg- og marketingdirektør i Tivoli fortælle om Tivolis vej gennem den historiske krisetid og hvordan de har tilpasset sig med nye tilbud og tiltag, der også fremover kan forbedre og smidiggøre gæsteoplevelsen – fra digitale kø-systemer, online madbestilling til medarbejdernes Tivoli-designede visirer. Michala vil også dele, hvordan hun ser balancen mellem at kommunikere forlystelsesparkens høje sikkerhedsniveau og de mange gode oplevelser, der venter sommerens gæstestrøm.
 

Mød også Signe Jungersted, Group NAO, som guidede os igennem sidste årskonference: Signes vurdering er, at det endnu er for tidligt at pege på ”bedste praksis” i den nye virkelighed, som vi først nu begynder at øjne forude, men coronakrisen har sat skub på massiv ny og innovativ praksis inden for turisme- og oplevelsesindustrien verden over. Signe starter dagens webinar med at se på denne nye virkelighed af kriseskabt forandring, som hele verden står over for.

Hør også Lennart Johansson, Director of Trade & Industry, Göteborg & Co fortælle om, hvordan hospitality og event industrien i Göteborg har skruet helt op for deres innovationskraft og kommercielle kreativitet i disse krisetider. Lennart vil inspirere os med eksempler fra byen, hvor entreprenørånd og samarbejde har resulteret i en række tiltag, der genopfinder hotel- og eventindustriens produkter og services. Det gælder både hybridkoncerter, hybridevents og overnatningsprodukter til helt nye målgrupper. Lennart vil også fortælle, hvordan Göteborg & Co som organisation arbejder med erhvervet for at understøtte deres innovations- og handlekraft, og sikrer gensidig inspiration for at få hele destinationen gennem krisen. Oplægget foregår på engelsk.

Tilmeld dig her