Destination Fyn_logo
Rethink Tourism 2023 grafik med gul robot på blå baggrund

Rethink Tourism 2023

Foto: Grafik

TAK til alle, der deltog på Destination Fyns årskonference Rethink Tourism den 1. november 2023 på Storebælt Sinatur Hotel & Konference i Nyborg.

Er fremtidens kommunikation genereret af robotter? Skabt af AI? Eller af mennesker? 

 

Hvordan udnytter vi de nye muligheder og redskaber, AI stiller til rådighed for os? Og hvor skal vi passe på?

På Rethink Tourism 2023 var vi en tur i AI-land, hvor vi fik øjnene op for, hvad det krævet at stige på toget. Vi blev klogere på, hvad vi kan bruge AI til, hvordan vi absolut ikke skal bruge det, og hvordan og hvad New York City Tourism + Conventions bruger det til.

Vi tilbragte dagen sammen med

Janette Roush, Executive Vice President, Marketing and Digital, for New York City Tourism + Conventions, New York City’s official destination marketing organization.

Janette står i spidsen for turistbureauet i New York, der om nogen har integreret AI i deres arbejde med tiltrækning af turister, både i deres kommunikation, kampagner m.m. På dagen fortalte hun om, hvad brugen af AI har betydet for deres måde at arbejde med tiltrækning på, både internt i teamet og i deres samarbejde med andre aktører. 

Christian Bech Nørhave, Fremtidsforsker og Head of AI Sales hos Capacit A/S, et it-udviklingshus, der implementerer AI for virksomheder og organisationer. 

Christian har de sidste år turneret Danmark rundt med foredrag og workshops om AI og fremtidens arbejdsplads. AI er en revolution, der rammer os alle. Christian hjalp os med at forstå AI og de muligheder, det skaber for turistbranchen.

Signe Jungersted, CEO hos innovations- og strategibureauet Group NAO og altid opdateret på de nyeste trends og tendenser og deres betydning for turismebranchen.

Signe, der efterhånden kan betragtes som en ven af huset, var moderator på konferencen. Hun førte os gennem dagen med sikker hånd, tog vores AI-temperatur og fik samlet op på løse ender og dagens input og bandt det hele sammen, så vi sidst på dagen stod med et knivskarpt billede af, hvilken betydning AI og fremtidens kommunikationsformer har for turismen på Fyn og Øerne.

Praktiske oplysninger

Tilmelding

Medlemmer af Destination Fyn kan deltage gratis med op til 2 personer. 

Er du ikke medlem af Destination Fyn, koster det 750 kr. (inkl. moms) at deltage i Rethink Tourism. Samme pris gælder, hvis et medlem af Destination Fyn ønsker at deltage med flere end de to personer på konferencen.

Afbud og no-show-fee

Du kunne melde afbud til konferencen uden omkostninger frem til og med d. 18. oktober kl. 9.00.

Ved afbud meldt efter d. 18. oktober kl. 9.00 eller manglende fremmøde på dagen opkræves et no-show-fee på 750 kr. Dette gælder, uanset om du er medlem af Destination Fyn eller ej, og er et udtryk for vores ønske om at minimere ressource- og madspild ifm. konferencen.

Sidste års konference 

Kan du huske sidste års konference? Genoplev dagen her:

Oplev eller genoplev stemningen fra Rethink Tourism 2022 >>