Destination Fyn_logo
Illustration af grøn vogn med mennesker ombord og et skilt med "Kør med".

Kør sammen til Faaborg

Foto: Nabogo

I Destination Fyn har vi fokus på bæredygtighed. Det gælder naturligvis også til Rethink Tourism 2022. Faaborg er ikke det nemmeste sted at komme til med offentlig transport fra alle hjørner af Fyn. Derfor opfordrer vi til, at du fylder bilen op og kører sammen med andre til konferencen.

Til det formål har vi indgået et samarbejde med samkørsels-app’en Nabogo, der sponsorerer med 100 kr. pr. deltager til konferencen. Det betyder, at du kan køre gratis med andre til konferencen, mens chaufføren stadig får betaling for at have dig med ombord i bilen. Det er altså til glæde for både pengepungen og klimaet!

Hop med på vognen, vælg en bæredygtigere transportform og vær med til at teste, hvordan Nabogo kan gøre transporten til og fra Rethink mindre klimabelastende.

Sådan gør du

  • Hent nabogo i App Store eller Google Play og opret en brugerprofil. Brug kampagnekoden GOGREEN – så ved Nabogo, at du deltager i Rethink Tourism 2022.
  • Hvis du kører bil: udbyd de tomme sæder fra din hjemadresse til Hotel Faaborg Fjord. Anfør det tidspunkt og den dato, du kører hjemmefra. Send evt. din rute til kolleger eller andre, som du ved skal med til konferencen.
  • Hvis du vil køre med andre: søg efter ture fra din hjemadresse til Hotel Faaborg Fjord og retur. Du kan evt. søge fra et sted, hvor du ved, din kollega kører fra. Nabogo er i udgangspunktet designet til hverdagspendling, men her tester vi app’ens potentiale som samkørselsredskab ifm. konferencen, så det er ok at ’snyde’ ved at søge på fx et sted, du ved, en kollega kører fra!

BETALING: Nabogos prismodel er på 75 øre pr. km. pr. passager. Men med kampagnekoden GOGREEN får hver enkelt passager 100 kr. til at køre gratis for i forbindelse med Rethink Tourism 2022. Koden gælder til og med den 2. november. 

Om Nabogo

Nabogo er en app til samkørsel i hverdagen. Den er skabt til at få mennesker, der skal samme vej, til at dele turen i bilen, dele udgifterne og dele mulighederne for at komme lettere og mere klimavenligt rundt.

Nabogos mission er at gøre samkørsel til et attraktivt supplement til cyklen og den kollektive transport – særligt uden for de store byer.

Nabogo samarbejder foreløbig med med en række kommuner i Danmark, herunder Faaborg-Midtfyn Kommune. Nabogo er stiftet i 2018 og har i dag aftaler med 30 kommuner i Danmark. 

Bemærk at der i kommuner, som ikke har en aftale med nabogo, vil være få digitale mødesteder og få brugere, da platformen ikke er rullet ud. Men det er altid muligt at oprette en tur. 

Læs mere om Nabogo her