Økonomisk tjekliste

Fynsk turisme under coronakrisen

Foto: Destination Fyn

Covid-19 har revet tæppet væk under den fynske turistbranche. Derfor er det nu - mere end nogensinde før - afgørende, at vi bakker hinanden op, deler dyrebar data, samarbejder og lader os inspirere af tiltag i turismebranchen regionalt, nationalt og internationalt.

Ny kampagne skal overbevise danskerne: "Fyn skal det være” i ferien

Foto: Daniel Villadsen

1:1-sparring til fynske turismevirksomheder

Destination Fyns medarbejdere sidder klar til at hjælpe din virksomhed til at stå endnu stærkere i feltet af turismeaktører. Book en gratis 1:1-sparring indenfor et emne, der er relevant for netop din virksomhed.

1:1-sparring: Giv din virksomhed et digitalt boost

Digital kunderejse, SEO, Analytics, GMB, TripAdvisor....udløser disse ord tomme blikke eller dårlig samvittighed? Så overvej at booke en gratis sparringssession med vores digitale forretningsudvikler, som er klar til at sætte sig ind i netop din virksomheds digitale virkelighed.

1:1-sparring: Målret din markedsføring til cykelturisterne

Er din virksomhed klar til sommerens cykelturister? Book en gratis 1:1-sparring med forretningsudvikler Mette Mathiasen og oplev jeres hjemmeside og tilbud set fra cykelturisternes synspunkt. Bagefter får du tips og tricks til, hvordan du med enkle greb kan få endnu flere cykelgæster.

1:1-sparring: Kommuniker relevant på Social Media

Book en gratis 1:1-sparring med Social Media Manager Martin Jensen og skab struktur for dit arbejde på de sociale platforme.

BLOG: Turisme i en corona-tid

Bliv inspireret til at gå nye veje eller tanket op på data og ny viden om turisme under og efter covid-19. Blogindlæggene er skrevet af Destination Fyns fagspecialister. 

Tid til at udvikle den digitale forretning?

Foto: VisitFyn

Økonomi under Covid-19

Hvordan får du din virksomheds økonomi til at hænge sammen under og efter covid-19? Vi har samlet nogle redskaber og links, som du måske kan drage nytte af, når du skal skabe dig et økonomisk overblik.  

Coronakrise: Økonomisk tjekliste til din virksomhed

Corona-krisen skaber store udfordringer for de fleste virksomheders økonomi. Destination Fyn har lavet en tjekliste med en række tiltag, som du kan overveje at gøre brug.

Søg om midlertidig lønkompensation

13 hjælpepakker for i alt 286,6 milliarder kroner er indtil videre afsat af regeringen til at holde liv i dansk erhvervsliv, der lider som følge af corona/Covid19. En af de mange hjælpepakker omhandler midlertidig lønkompensation, og ordningen er nu åben for ansøgninger.

Kontakt Erhvervshus Fyns corona-beredskab

Coronakrisen er en helt ny udfordring for de fleste virksomheder. I Erhvervshus Fyn har vi derfor oprettet et coronaberedskab af vores erfarne forretningsudviklere, som står klar til at hjælpe dig og din virksomhed.