VisitFyn
Mød de venlige Bike Friends på Fyn

Vil du være Bike Friend?

Fyn kan noget specielt for cykling, og vi kan sammen være med til at gøre Fyn og Øhavet til et endnu bedre sted at cykle. Bike Friends-ordningen er en frivilig værtskabsordning, hvor du fungerer som servicestation for cyklister og cykelturister fra nær og fjern.

For at være Bike Friends skal du i din åbningstid tilbyde adgang til:

  • Lån af cykelpumpe og lappegrej

  • Mulighed for at fylde drikkedunke

  • Gratis adgang til toilet eller viden om nærmeste toilet

Desuden kan du yderligere vælge at tilbyde:

  • Salg af cykelslanger

  • Mulighed for at oplade el-cykler

  • Salg af snacks og forfriskninger

  • Adgang til bænk til hvil og madpakkespisning

Mærkningen gælder i minimum to år og løber så længe, du har mulighed for at være med. I perioden forpligter du dig kun til at levere de lovede faciliteter.

Sådan bliver du en af de fynske Bike Friends

Hvis du ønsker at blive en del af Bike Friends, kan du hente tilmeldingsskemaet her. Du kan enten aflevere/sende det udfyldte skema og foto til dit lokale turistkontor eller sende til isvop@destinationfyn.dk

Som Bike Friend håber vi, at du vil være med til at sprede det gode budskab om ordningen og cykeløen Fyn. Det opfordrer vi til, at du gør på følgende måde:

Klistermærker
Som Bike Friend kan du hente Bike Friends-klistermærker på dit lokale turistkontor eller hos Bike Island Fyn-teamet i Destination Fyn (Erhvervshus Fyn, Munkebjergvænget 1, 5230 Odense M). Klistermærkerne, som findes i to størrelser, bedes du hænge op, så de er synlige for passerende cykelgæster. 

Tekst om Bike Friends og logo til jeres hjemmeside
Når du er blevet en del af Bike Friends-ordningen, må du på jeres hjemmeside meget gerne informere om, hvad Bike Friends er. Til det formål kan du med fordel benytte den standardtekst om ordningen, som vi har skrevet på dansk, engelsk og tysk, ligesom du kan downloade vores Bike Friends-logo.

Derudover må du meget gerne linke til VisitFyns informationsside om Bike Friends, som også henviser til et Bike Friends-oversigtskort med samtlige af ordningens medlemmer. Kortet opdateres to gange årligt.

Links til Bike Friends-materiale:

Tilmeldingsskema >

Infotekst om Bike Friends på dansk, engelsk og tysk >

Bike Friends-logo >

Link til VisitFyns side om Bike Friends (dansk)
Link til VisitFyns side om Bike Friends (engelsk)
Link til VisitFyns side om Bike Friends (tysk)
 

Har du spørgsmål til Bike Friends-ordningen eller markedsføringsmaterialet, er du altid velkommen til at kontakte Ina Svop fra Destination Fyns Bike Island Fyn-team på isvop@destinationfyn.dk