©  Foto:

Sommerhus- udlejning Fyn

Lej sommerhuse og ferielejligheder i Kerteminde hos det lokale udlejningsbureau

Sommerhusferie tæt ved by og dejlig strand
Når du holder ferie i et sommerhus eller en ferielejlighed i Kerteminde, vil du elske nærheden til det hele .. Kertemindes dejlige badestrande, restauranterne, de hyggelige specialbutikker, havnen, marinaen og den stemningsfyldte renæssancehavn.

Sommerhusene i Kerteminde
De fleste af Kertemindes sommerhuse ligger i Sommerbyen i udkanten af byen, få minutters gang fra Nordstranden og bymidten. Nord og syd for byen kan du leje sommerhus i små, rolige sommerhusområder tæt ved stranden og naturen. Bl.a. ved Dalbybugten, Dinestrup Strand og på Fyns Hoved.

Kerteminde Byferie
Book et ophold ved Kerteminde Byferie .. et lille, privatejet resort med moderne ferielejligheder. Her kan du nyde ferien med hele familien med fri adgang til bl.a. tennisbane, diskgolfbane og legeplads. Kerteminde Byferie ligger med udsigt til naturområdet Sybergland og Golfbanen Great Northern og i gåafstand fra Nordstranden og byen.

Ferie når det passer dig
Book din sommerhusferie, når det passer dig bedst. Lej f.eks. en miniferie eller en uge fra onsdag til onsdag i juli. Vi har indrettet en del af vores sommerhuse med fuld fleksibilitet, så du frit kan vælge ankomst/afrejse og længden på dit ophold.

Sommerhusudlejning Fyn har kontor i Kerteminde
Vi er Kertemindes eneste lokale udlejningsbureau med kontor ved Kerteminde Byferie, lige over for Sommerbyen. Vi kender byen og vores ferieboliger ud og ind, så du er sikret den bedst tænkelige information, rådgivning og service i ferien.

Vi glæder os til at se dig i Kerteminde.

Åbningstider kontor
Hverdage 8.00 – 14.00
Lørdag og søndag lukket

Nøgleudlevering
Alle dage fra 15.00 – 17.00

Åbningstider telefon
Hverdage 8.00 – 17.00
Tlf. +45 2576 1860

Nødtelefon
Hverdage efter kl. 17.00 samt lørdag og søndag
Tlf. +45 2277 1860