©  Foto:

Skjaldefestival i Odins Odense

En to-dags musik- og fortællefestival med fokus på oldtidens og middelalderens musik, sang, gøgl og spændende fortællinger.  

Kom til en festival fra en anden tid, hvor du kan lade dig rive med af drabelige fortællinger i flammernes skær eller måske træde med i den vilde kædedans under åben himmel. Sæt dig godt til rette og nyd bl.a. middelalderens skønsang og vikingetidens dragende toner på spændende instrumenter som f.eks. gemsehorn, Falsterpibe eller drejelire. Hør et spændende foredrag om fortiden af en arkæolog eller forfatter. Prøv måske dine egne evner som fortæller, sanger eller musiker af på vores åben scene.

Lørdagens program har hovedfokus på det voksne publikum, men børn er naturligvis også velkomne. Søndagen program er for hele familien og her krydrer vi oplevelsen med diverse workshops især for festivalens yngre gæster. Hele weekenden kan I købe lækker mad og drikke. Nyd f.eks. Arnestedets skummende fadøl, de lækre retter fra bålet eller hvad med en lækker mjød? Følg med i programmet på www.skjaldefestival.dk