©  Foto:

Seatrout Guide Fyn Fiskeguide

Danmarks mest populære fiskekurser og bedste fiskeguider med mere end 25 års erfaring giver den bedste oplevelse og instruktion på fiskekurser, ture og guidninger. Med den rette viden undgår du nul-ture og manglende resultater.

Certificerede og erfarne fiskeguider kan hjælpe dig til mere succes, så du kan fange flere havørreder. Det kan være, du skal bruge nogle gode pladser du kan arbejde videre med under dit ophold. En guidning er ikke en sikkerhed for at du fanger fisk, men en garanti for, at du vil få nogen af de “hotteste” fiskepladser at se, som netop i den periode du er på besøg fisker ekstra godt.

Det vil sige, at du får nogle gode pladser at arbejde videre med under dine dages fiskeri alene i forhold til vind og vejr og ikke mindst, så kan du altid kontakte Seatrout Guide Fyn, hvis du skulle have brug for ekstra assistance.

Seatrout Guide Fyn fisker aldrig sammen med kunden. De er der 100 % for dig som kunde på dagen, så du lærer mest muligt og får størst udbytte af din guidning. Når guidingen er slut, vil du få ekstra pladser udleveret, så du har et par ekstra fiskepladser til resten af dagen.