Gå til indhold
©  Foto:

Restaurant Pasfall

Tag på Restaurant Pasfall for en formidabel oplevelse med gourmetmad i højeste kvalitet. Menuen skifter efter sæson og restauranten har stor fokus på lokale, fynske råvarer og sæsonvarer.

Velsmag og atmosfære
I Odense bymidtes charmerende latinerkvarter finder du den helt unikke restaurant Pasfall. Restauranten sætter smag, nydelse og nærvær højt, og det er lige præcis dette, som gør Restaurant Pasfall speciel. Køkkenet er fransk inspireret med fokus på lokale, fynske råvarer af høj kvalitet. Kokkene bruger lokale råvarer, som er efter årstiden, og du vil derfor prøve ny gourmetmad af høj kvalitet alt efter om det er vinter, forår, sommer eller efterår. Intentionen hos Restaurant Pasfall er, at du, som gæst, både kan gå på restauranten for den helt store gourmetoplevelse med masser af retter og vine, og at du kan droppe forbi til et par retter inden du eksempelvis skal i teatret. Hos Restaurant Pasfall er servicen i top og atmosfæren ligeledes.

Menu og vin
Hos Restaurant Pasfall byder de på frokost, aften og desuden også til større selskaber og arrangementer. Om sommeren kan du blandt andet få østers, håndpillede rejer og meget, meget mere. Menuen ligger både til frokost og aften, så der er rig mulighed for et velsmagende måltid uanset, hvilket tidspunkt på dagen et restaurantbesøg på Pasfall kunne friste. Derudover har restauranten et fantastisk vinudvalg, hvor du kan vælge de bedste af de bedste. De byder på mousserende vine, hvidvin, rødvin, rosévin, søde vine og champagne. Der er noget for enhver smag, som med garanti vil komplimentere de retter du vælger hos Restaurant Pasfall.

Thomas Pasfall
Thomas Pasfall er ejer af Restaurant Pasfall, og har været kok i mere end 20 år. Han kan næsten kaldes for Fyns gastronomiske ukronede konge og med ham som ejer af Pasfall, er det intet under, at restauranten har et højt niveau af kvalitet. Udover at være kok, kan Thomas Pasfall skrive på CV’et, at han blandt andet har arbejdet som vintjener og hof kok på Kongeskibet. Thomas Pasfall har desuden skrevet intet mindre end otte bøger. Du vil derfor med garanti være lovet en formidabel oplevelse på højt niveau på Restaurant Pasfall.

Pasfall og Michelin Guiden
Siden 2016 har Restaurant Pasfall været optaget i Michelin Guiden, som er en guide, der anmelder og giver anbefalinger af restauranter. At Pasfall er en del af denne guide, er bestemt ikke er uden grund. På Michelin Guiden skrives der således om Restaurant Pasfall: “Watch the eponymous chef at work in the open kitchen of this bright, contemporary restaurant. Top seasonal ingredients are used to create robustly flavoured dishes which are classic in their foundation but modern in delivery.” Du har derfor al grund til at besøge den velsmagende, kvalitetssikrede og fantastiske restaurant.

Del dine fynske øjeblikke med os: