©  Foto:

Pensionatet RO

Pensionatet RO, fra 1908, er beliggende midt i den skønne Sydfynske natur omgivet af mark, skov og sø. Vores pensionat er rummeligt med tre dejlige dobbeltværelser, et rummeligt famileværele samt et dobbeltværelse med egen stue. Der er toilet og bad både i stueplan og på første sal.

Vores pensionat ligger centralt for rigtig mange gode oplevelser med 5 -10 minutter til en af Fyns bedste badestrande, Svendborgs skønne havnemiljø, idylliske gamle købstad og historiske Valdemars slot samt 10 minutter til Egeskov eller Svendborg golfbane.

Kører du 30 minutter er der mange andre muligheder for gode oplevelser, som Zoo, HC Andersens Hus, Den Fynske Landsby i Odense eller Fyns hyggeligste købstad Fåborg.

Pensionatet RO er renoveret i 2006 med hensyn til at huset er en ældre dame på 112 år. Pensionatet er derfor indrettet med alle moderne faciliteter - dog ikke TV da det forstyrre hyggen - for et godt ophold. 

Udover selve Pensionatet er der mulighed for at bruge vores udendørs arealer i mark og skov, så tag gerne pølserne med og grill dem på en af bålpladserne.

 

Priser og forspørgsel