©  Foto:

Påskeferie i Assens

Påskeferie på Vestfyn byder på masser af aktiviteter og skøn natur.

Du kan besøge vores smukke kyst, en af de mange skove eller fyns højeste punkt, Frøbjerg Bavnehøj. Vi har forslag til aktiviteter i påskeferien både udendørs og indendørs. Tag forbi Assens Købstad og oplev stemningen og se de mange velbevarede huse helt tilbage fra købstadstiden. I vores smukke og velbevarede købstad finder du masser af gode butikker.

Et hurtigt overblik over aktiviteterne i påsken på Vestfyn finder du ved at klikke her.

Et par enkelte bud til påskeferien kunne være dem der ses nedenfor. Men tjek altid hele aktivitetskalenderen ovenfor, som hele tiden opdateres.

 

Tag på gådejagt i Assens med hele familien

Løs gåder, knæk koder og opklar mysteriet! En frygtelig udåd er gjort mod bysbarnet Peter Willemoes. Søhelten, der blandt andet er kendt for sin indædte kamp mod den engelske flåde, udgør en særlig og vigtig del af Assens’ historie. Men nogen har forgjort sig imod ham – en nådesløs tyv har stjålet hans sabel. Nu må du hjælpe politiet med at finde gerningsmanden så der igen kan komme ro i den hyggelige, fynske købstad.

Læs mere om den 90 minutters byvandring med børn (5-12år)

 

Eksotiske dyr & fugle

I påsken kan du besøge Terrariet Reptile Zoo i Vissenbjerg "det er helt vildt" få en vild oplevelse med hele familien. Oplev de største, farligste, flotteste, hurtigste og giftigste arter indenfor reptiler og amfibier. Her har de Skandinaviens største samling af krybdyr og padder.

Du kan også opleve den spændende fuglepark i Nårup "Danmarks Fuglezoo". Med sine 6 ha. ægte fynsk natur, og 800 fugle fra hele verden, er Danmarks Fuglezoo i Nårup en af Skandinaviens største speciel zoos` med fugle og fjerkræ. Bestemt et besøg værd både for voksne og børn.

 

Gallerier og udstillinger i påsken

Besøg et af de mange gallerier, der har udstillinger i påsken. Se oversigten over dem her. Tjek på deres hjemmeside eller på Facebook om de har åbent.

 

Find fiskestangen frem

Har du fiskestangen med, er der mulighed for masser af fiskeri. Se alle vores fiskepladser her.

 

Tid med hele familien i naturen

Har du mere lyst til at udforske vores mange spændende vandreture, så tjek udvalget ud her. Foråret spirer frem og energien sprudler i kroppen. Måske skal du på jagt efter påskeharen og hvem ved om den har været rundt med påskeæg. Du er måske også en af de heldige, der har modtaget et gækkebrev og har gættet hvem der sendte. Så kan du nu i ro og mag nyde din gevinst i form af et lækkert påskeæg. 

Er du til golf, så er der et bredt udvalg på Vestfyn. Se her og læs om de forskellige golfbaner.

 

Assens Købstad

Kom med på byvandring. Bykernen i den gamle Assens købstad er usædvanligt velbevaret og der er meget at opleve på en tur gennem byen. Læs mere om vores historiske byvandring her.