©  Foto:

Overnatningstønde på Emmerbølle Strand Camping

Op til 4 pers. overnatningstønde.

Man siger at tømme tønder buldrer mest – men dette gælder ikke vores campingtønder, som er indrettet med både spiseplads og soverum til to voksne og to små børn/alternativt tre personer. Ud over at det er en sjov og anderledes overnatningsform, er det også en oplagt mellemvej til dig, som er ved at tage tilløb til din første sheltertur. Tønderne minder nemlig meget om at sove i shelter – de er bare lige en tand mere smarte og komfortable.

  • Bænke og træk-ud-bord
  • Terrasse med havemøbler
  • Tæt på sanitære faciliteter med køkken, bad og toilet

Emmerbølle Strand Camping

Campingpladsen ligger tæt på Tranekær, og er Langelands største campingplads med en masse moderne faciliteter. Campingpladsen ligger i naturskønne omgivelser og med egen børnevenlig badestrand. Campingpladsen har b.la. stort swimmingpool m. børneafdeling, fitnesscenter, wellness område med havudsigt, stor multiarena, flere legepladser mm.
Camping pladsen har flere forskellige slags pladser: F.eks. Specielle autocamper pladser med fliseunderlag, stor luksus pladser med afløb+vand. Det er også muligt at ligge helt ned til havet, hvor man har sin helt egen og private sti til stranden og havudsigt.

Vi er registreret BIKE FRIENDS