Gå til indhold
©  Foto:

MTB-spor Stevnshøj

Stevnshøjsporet er et sjovt spor med masser af variation og godt flow. Det er et let spor med flere højdemeter. Sporet ligger syd for Nyborg.

 

Et naturligt spor i den lette ende. Her er masser af variation, sjove passager og 62 højdemeter, men alligevel kan alle være med her.

Sporet er ensrettet, og køres mod uret. Udfordringerne er de naturlige variationer der er i skove. Sporet er således en begrænset teknisk udfordring, men byder dog alligevel på masser af sjov og høj puls. Her er et godt flow, og sporet er kontinuerligt vedligeholdt og restaureret. Sporet kan køres det meste af året, men er bedst i tørre perioder. 

Sporet ligger ca. 5 km. syd for Nyborg (fra Torvet/centrum). Vælger du at cykle herud, anbefaler vi, at du enten cykler igennem Kogsbølle eller Kajbjergskoven. Det forlænger transportturen, men tager dig til gengæld væk fra den trafikerede rute 163 (Svendborg Landevej). Kører du i bil, er der ingen deciderede p-pladser ved sporet, men der er rig mulighed for at parkere langs Stevnshøjvej i skovkanten. 

 

Del dine fynske øjeblikke med os: