©  Foto:

Lyden af Svendborg - for hele familien

Gå denne historisk audiotur rundt i Svendborg med dine børn på 8 år og opefter. Du får 8 gode historier, der er baseret på virkelige historiske hændelser i Svendborg. Teater VITO har lavet dette lydteater, der indtalt af både børn, unge og voksne – god tur!

Alle historierne tager sit afsæt i virkelige begivenheder tilsat et stænk af kunstnerisk frihed. På turen får du et indblik i nogle begivenheder fra Svendborgs historie, som  er blevet dramatiseret for at levendegøre dem. Dramatiseringen er lavet af børn og voksne, og så vil du blive taget i hånden af Fortælleren, der vil føre dig fra sted til sted.

I slutningen af hver scene har du mulighed for at løse nogle opgaver og tage et par billeder, som du kan lægge ind på "Lyden af Svendborg"'s Facebook profil - Det er ganske frivilligt, men dejligt hvis du har lyst til at dele din oplevelse. 

Scenerne foregår både i Svendborg by og på højderyggen, som omkranser byen.  Det betyder, at man som familie og skoleklasse både får de gode historier, løser opgaver sammen og samtidig får en god gåtur i - og omkring  Svendborg by.                                                            

Har du lyst til at høre lidt mere om de begivenheder som er valgt, kan du følge, kan du læse mere på "Lyden af Svendborg"'s Facebook profil.

Sådan gør du

Hen appen Useeum og søg på "Lyden af Svendborg" og så er du klar til at dykke ned i historien.

"Lyden af Svendborg" henvender sig til børn fra 8 år.