©  Foto:

Kunsttårn 3 - Frank Fenriz - Klodshans på nye eventyr

Frank Fenriz, der tidligere har boet på Langeland, hører til blandt de første, der tog ny teknologi til sig som kunstnerisk virkemiddel. 

Kunsttårn 3: 

  • Kunstner: Frank Fenriz 
  • Kunstværk: Klodshans på nye eventyr/Klods Hans rider igen
  • Opført: 2024

Klodshans på nye eventyr

I Kunsttårn 3 finder du værket "Klodshans på nye eventyr". Værket er forsynet med en QR-kode, der kan - ja, opleve det selv med en smartphone - er både ikke overraskende og overraskende. 

Frank Fenriz

Frank Fenriz er en kunstner fra Kværndrup på Fyn, der arbejder med skulptur, keramik og landart. Hans figurative værker omdanner almenmenneskelige oplevelser til tidløse fabler, mens de abstrakte værker skaber ordløse stemninger gennem former og bevægelser. Han finder inspiration i film, tegneserier, arkitektur, design samt filosofisk og videnskabelig litteratur.

Fenriz' skulpturer er primært lavet af jern, som han former gennem en dynamisk proces med skæring, udhamring og svejsning. Jernets styrke gør det muligt at skabe åbne, kalligrafiske former, der udtrykker stærke billeder med minimal brug af form og bevægelse.

Udover sin kunst underviser Fenriz, holder foredrag og arrangerer udstillinger.

Langelands Kunsttårne - en unik måde at opleve kunst på
Danmarks længste kunstudstilling kan opleves i 12 tidligere transformatortårne på Langeland. Kunsttårnene giver beskueren en kunstnerisk oplevelse midt i den langelandske natur.
Fra Nord til Syd og Øst til Vest bevæger man sig rundt i et kulturlandskab, hvor man kan opleve kunsten i fred og ro.
Tårnene er åbne hele året rundt. Turen rundt vil altid byde på en ny oplevelse betinget af årstiderne og vejret.

Læs mere om de 12 kunsttårne på www.langeland.dk/oplevelser/kunsttarne

 

Langelands_Kunsttårne