©  Foto:

Kulinarisk Fødevaremarked

Hvert år, den sidste weekend i juni  er Svendborg vært for Kulinarisk Sydfyn, et fødevaremarked der fylder hele midtbyen med alt det bedste inden for slowfood, økologi og lokale produkter. Der er masser af smagsprøver og engagerede udstillere, der gerne fortæller historien bag netop deres produkter.

En del af varerne på markedet er produceret på de små, sydfynske øer og i lokalområdet. Beboerne på småøerne har for længst opdaget, at de må satse på kvalitet og de særlige lokale kendetegn. I dag producerer de lækkerier lige fra honning, æblemost, chokolade og is til kød, pølser, olie, kryddersalt og øl. Det kan smages, at der står mennesker og ikke maskiner bag, og det passer perfekt til et fødevaremarked i Svendborg, der som den første by i Danmark er blevet udnævnt til Cittaslow by. En by, hvor der er tid til kvalitet og plads til at leve det gode liv.

Følg med her på kulinarisk sydfyns hjemmeside