©  Foto:

Korinth Kro

Den smukke gamle Korinth Kro er vågnet igen - overnatning og festlokale

Overnat på Korinth Kro, der er et moderne vandrehjem med forsamlingshus beliggende i landsbyen Korinth, 10 km nord for Faaborg på skønne Sydfyn.

Det ligger i gåafstand fra Brahetrolleborg Slot og Arreskov Sø og i cykelafstand fra Egeskov Slot, Svanninge Bakker og Faaborg Købstad.
Området er velegnet til ture til fods, cykel eller på hesteryg. Det er såvel afmærkede vandreruter, cykelruter samt rideruter.

Det er også muligt med en tur med veterantoget fra Korinth til Faaborg eller en vandretur på naturstien fra Korinth mod Ringe.
Er man heldig ser man havørne ved Nørresø eller Brændegård sø.

Kroens ældste bygninger er fra 1780erne og blev i 1801 til en kongelig privilegeret landevejskro på kongevejen mellem Nyborg og Bøjden (Sjælland og Sønderjylland).

I dag er den gamle hestestald indrettet til overnatning med 8 dobbelt værelser i stuetagen, med bade og toiletter på gangen samt et te-køkken.

På førstesalen er der 3-familieværelser, samt køkken og fællesrum til alle anneksets gæster.

På selve kroens 1. sal findes 4 dobbeltværelser - alle med eget bad og toilet. I stueetagen findes et forsamlingslokale, hvor der kan afholdes fester med op til 60 gæster.

Korinth Kro er oplagt at bruge til årets familietræf, overnatning i forbindelse med besøg i området, kursussted, en overnatning eller to på cykel- eller vandreturen eller som weekend- eller feriedestination i vores skønne natur og kultur.

Priser:
Findes på foreningens hjemmesiden: foreningen-korinthkro.com

Ved ønsket om at leje festsalen, alle værelserne elller langtidsleje af værelser - kontakt os for tilbud.

Der kan tilkøbes linnedpakker, indeholdende dyne- og pudebetræk, lagen samt et håndklæde

Hund er tilladt mod gebyr.

Køkken og fællesrum til fri afbenyttelse
Udendørs arealer til fri afbenyttelse
Gratis parkering på stor p-plads

Indkøb/Transport:
Dagli' Brugsen 750 m
Korinth Pizza og Grill 400 m
Korinth Kino 500 m
Restauranter i Faaborg 10 km
Fynbus rute 310/311 500 m