Korinth Bed and Breakfast

Velkommen til Korinth Bed and Breakfast, vi tilbyder hyggelige værelser i naturskønne omgivelse til fornuftige priser. 

Korinth Bed and Breakfast er det gamle snedkerhus i landsbyen Korinth, ca. 8 km udenfor Faaborg på vej til Egeskov.

Her er der mulighed for overnatning i dejlige værelser kombineret med nem adgang til et besøg på Egeskov slot, masser af gode naturoplevelser i nærområdet.

I kan fx opleve Black Welchkvæg på nært hold, ved en gåtur i Svanninge Bjerge. I Svanninge Bjerge finder du også Fyns fjerdehøjeste punkt Lerbjerg 126 m.

Korinth Bed and Breakfast ligger i gå afstand til Brahetrolleborg slot. Brahetrolleborg slot er ikke offentligt, men der er adgang til rododendron-parken, med indgang fra Spanget (vejnavn) i Korinth, og det er muligt at besøge den smukke Brahetrolleborg kirke.

Fra Korinth kan man gå eller cykle langs naturstien til Ringe eller man kan, på særlige tidspunkter, tage veterantoget til Faaborg.

Vi kommer gerne med tips og ideer til egnens seværdigheder, udflugter, cykel og vandreture m.m. 

Huset indeholder 3 værelser, fælles badeværelse på 1.sal samt stort badeværelse i stueetagen. I stueetagen er der tilhørende køkken, hvor morgenmaden vil blive serveret og hvor der er mulighed for at tilberede aftensmaden. Køkkenet indeholder service, gryder m.m. og har spiseplads til 6 personer. Desuden er der adgang til hyggelig gårdhave med borde og stole, hvor det er muligt at nyde eftermiddagssolen, eftermiddagskaffen med mere. Der kan arrangeres mulighed for adgang til gril. 

Priser:

Dobbeltværelse med sidde pladser og med to boxmadrasser.
600 kr. per nat. fra 1.9.-31.5
650 kr. per nat. fra 1.6.-31.8
Rabat ved enkeltværelse 75 kr.

Gratis baby weekendseng kan lånes.
Der er gratis TV og Wifi på alle værelser

Rabat
1.9 - 31.5 10% ved 2 eller flere overnatninger
1.6 - 31.8 10% ved 3 eller flere overnatninger 

Vi giver gerne et tilbud ned længere ophold. 

Priserne er for 2 personer inkl. opredning, håndklæder og serveret morgenmad med fortrinsvis økologiske råvarer, friskbagt brød, marmelade, juice, yoghurt, müesli, ost, æg fra vore egne fritgående høns, skinke, lufttørret pølse og kaffe/te.