©  Foto:

Kimesbjerggård Vin- og gårdbutik

På den sydfynske kyst ved Sinebjerg Strand, ligger Kimesbjerggaard. Her dyrkes dansk vin med fokus på smag og kvalitet, men også nærvær, omhu og ærlighed. Vi arbejder for at give vores gæster gode oplevelser og byder alle interesserede velkommen på gården.

Book vinsmagning
Vi holder gerne arrangementer hvor et besøg i vinmarken, en tur gennem vineriets vinproduktion og efterfølgende vinsmagning tilbydes. En sådan tur skal dog blot aftales på forhånd. Herunder ses et par opklarende svar på eventuelle spørgsmål vedr. indhold og booking. Hvor mange skal man være til et vingårdsbesøg? Vi holder med glæde vinsmagning for grupper af minimum 6 og max 30 personer.

Hvad indeholder aftalen? Et arrangement indeholder grundlæggende en rundvisning i vinmarken og vineriet og vinsmagning herefter. Har man andre ønsker i forhold til fx fødselsdage eller andet, laver vi gerne en aftale der passer til lejlighed og ønsker. Ligeledes er vores have og gårdbutik også åben. Hvad koster det? Priserne for rundvisning og vinsmagning varierer efter ønsker og antal gæster. Det er derfor vigtigt at få et uforpligtende individuelt tilbud.

Book vinsmagning

Gårdbutikken
I gårdbutikken finder du foruden vores vine, et lille udvalg af håndværk fra dygtige og opfindsomme mennesker. Derudover sælger vi små snacks som passer godt til vin - hvad enten det er til en hyggelig stund derhjemme eller en gave. Vi pakker meget gerne gaver fint ind. Har man blot brug for sikker transport af varer, lægger vi flasker i æsker, emballeger keramik osv. Vi binder også gerne buketter af årstidens blomster fra haven - både færdige og efter ønske. Marmelade, frilandsæg, saft og vingele er desuden også at finde. Udvalget varierer efter sæsonen. Er vi hjemme er gårdbutikken åben - eller også åbner vi den gerne. Ring eller skriv i forvejen hvis du vil være sikker på at kunne besøge butikken. På vintønden udenfor står der hvis butikken har åbent -for dem som alligevel kører eller går forbi.

Åbningstider (ring gerne i forvejen)
Mandag til lørdag kl. 12 - 17 samt efter aftale
Søndag lukket
Helligdage, efter aftale - tlf. 30286788
Rundvisning og vinsmagning dog kun efter aftale

Partner med Geopark Det Sydfynske Øhav