©  Foto:

Hyttebyen i Feriepark Langeland

Tag på lejerskole i hyttebyen 'Svalebølle' omgivet af frugthaven

Flyt ind i vores hyggelige hytteby med charme og en dejlig atmosfære af camping. Hyttebyen har sin egen lille legeplads og ligger tæt på servicebygning med bad og toilet. Hver hytte har sin egen lille, overdækkede terrasse hvor du kan nyde de lune sommeraftner imens børnene løber frem og tilbage mellem hytter og legeplads. Der er gratis Wi-Fi i dem alle, og man må maksimalt være 4 voksne uanset antallet af sovepladser.

Emmerbølle Strand Camping

Campingpladsen ligger tæt på Tranekær, og er Langelands største campingplads med en masse moderne faciliteter. Campingpladsen ligger i naturskønne omgivelser og med egen børnevenlig badestrand. Campingpladsen har b.la. stort swimmingpool m. børneafdeling, fitnesscenter, wellness område med havudsigt, stor multiarena, flere legepladser mm.
Camping pladsen har flere forskellige slags pladser: F.eks. Specielle autocamper pladser med fliseunderlag, stor luksus pladser med afløb+vand. Det er også muligt at ligge helt ned til havet, hvor man har sin helt egen og private sti til stranden og havudsigt.

Vi er registreret BIKE FRIENDS