©  Foto:

Hytteballe Antiquiteter

Hos Hytteballe Antiguiteter finder du alle slags unikke smykker i guld og sølv. Butikken ligger i historiske omgivelser, som bidrager til den varme atmosfære.

Webshop og butik
Hytteballe Antiquiteter er både en webshop og en fysisk butik. Hos Hytteballe Antiquiteter finder du vintage smykker, unikke skriveredskaber og andet. I butikken kan du gå på opdagelse i de smukke smykker og alt det andet butikken tilbyder. Så smut ind på webshoppen og find et unikt smykke at forkæle en kær med, eller tag forbi butikken og lad dig inspirere.

Historien bag
Historien bag Hytteballe Antiquiteter startede i september 1976 i Svendborg. Her grundlagde Poul Hytteballe butikken, som dengang hed Børskælderen. I 1988 flyttede butikken til Bonn, for til sidst at flytte til Odense, hvor den ligger nu: Nørregade 33. Butikken ligger placeret i en ejendom, som er over 300 år gammel. Det er ikke en hvilken som helst ejendom, som Hytteballe Antiquiteter flyttede ind i, i 1995. For siden 1898 har der været drevet guld- og sølvforretning i ejendommen. Der er derfor den helt rigtige, særlige og atmosfæriske stemning der findes hos Hytteballe Antiquiteter.

Salg af smykker og andet
Hos Hytteballe Antiquiteter kan du købe mange smukke og unikke smykker. På webshoppen såvel som i butikken, kan du købe guldsmykker, designsmykker, sølvsmykker, herresmykker, ure og andet sølv. De mange forskellige smykker til kvinder kan være armbånd, halskæder, vedhæng, øreringe og brocher. Designsmykker kan du finde fra Georg Jensen, Hans Hansen, N. E. From, Bent Knudsen og Anton Michelsen, og til mænd finder du diverse ringe, manchetknapper og brystknapper. Du kan desuden købe lommeure, lommeurskæder og armbåndsure til både mænd og kvinder. Af sølv kan du eksempelvis finde sølvbestik, serveringsdele, børnebestik, forskelligt sølv fra Georg Jensen og diverse andre sølvting. Mulighederne er mange hos Hytteballe Antiquiteter, og du er sikret at komme hjem med det helt rigtige. Uanset om ud leder efter guld eller sølv, er du sikker på at komme hjem med noget unikt, da der hos Hytteballe Antiquiteter kun findes én af hvert smykke eller sølvting.