Gå til indhold
©  Foto:

Hotel Odense

Bo i store lyse værelser og komfortable suiter, tæt ved motorvej, Danmarks største shoppingcenter og et kvarter i bil fra det helt nye H.C. Andersens Hus i Odense centrum. Ideelt for både den travle forretningsmand/-kvinde, konferencegæsten, festdeltageren og den ferierende familie. 

Med  store lyse værelser og komfortable suiter har vi masser af muligheder både for den travle forretningsmand/-kvinde, konferencegæsten, festdeltageren og den ferierende familie. Alle vores værelser er indbydende og rummelige med bl.a. gratis trådløs internet og kabel-TV. Værelserne er indrettet med god skrivebordsplads og lænestole til afslappende stunder. 

Køkkenet leverer lækker mad inspireret af det danske og det franske køkken. Vi anvender altid friske, udvalgte råvarer af høj kvalitet i tilberedningen af vores à la carte retter og menuer, og vi følger med i udviklingen indenfor gastronomien. Vi er leveringsdygtige i både specialiteter og kan ligeledes levere mad i meget store mængder uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Skulle du ønske andet, end det vi tilbyder på kortet, tilbereder vi gerne særligt tilrettelagte middage eller buffeter.

Del dine fynske øjeblikke med os: